CSA Steaua nu spune cine e evaluatorul care ii cere lui Becali despagubiri de 37 mil €: "Ei vorbesc de transparenta!"

In comunicatul prin care anunta ca Gigi Becali trebuie sa plateasca 37 de milioane de euro despagubiri pentru folosirea brandului Steaua, Clubul Sportiv al Armatei nu precizeaza cine a facut evaluarea.

Becali spune ca suma ceruta de CSA, de 3,7 milioane de euro pe an, este imposibil de platit intr-un fotbal care nu se poate alimenta din vanzarea produselor cu insemnele clubului.

"Ca sa scoti bani din marca, trebuie sa vinzi promotionale de sport, fulare, tricouri, cani, adidasi. Eu am incercat sa fac asta, dar pierdeam cam 10.000 de euro pe luna, cu tot ce inseamna cheltuieli, cu salarii, cu chioscuri, cu tot. Am decis sa inchid, nu poti sa faci o afacere in care pierzi 10.000 de euro pe luna."

"Nu sunt obligat sa joc cu marca aia. Eu am alta marca, doua marci, mai fac inca cinci marci. Ei au inregistrat in 2013 marca, cum sa ceri prejudiciu pentru ceva ce nu ai avut. Eu am inregistrat-o, ei au facut alta dupa a mea si m-au dat in judecata."

"Noi am adus imagine si beneficii, nu prejudiciu", a spus Becali la Ora Exacta in Sport.

Clubul Sportiv al Armatei nu a precizat cine este evaluatorul care a stabilit ca Becali are de platit despagubiri de 37 de milioane de euro, plus 3,7 milioane de euro pe an pentru dreptul de a folosi marca Steaua de acum incolo.

"Evaluarea a facut-o femeia aia care are probleme cu legea acum. Probabil de-aia nu spun cine este. Ei vorbesc de transparenta, dar nu au scris in comunicat numele evaluatorului.", a mai spus Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies