Becali: "Nu ies din fotbal, imi voi lua o echipa ca sa ma distrez!"

Autor: Sport.ro
Marti 22 Septembrie 2009, 22:03
Becali: "Nu ies din fotbal, imi voi lua o echipa ca sa ma distrez!"

Gigi Becali spune ca daca ar renunta la Steaua si-ar alege o alta echipa doar ca sa se distreze si anunta ca orice jucator e liber sa plece din Ghencea daca vrea.

"Am fixat pretul pentru vanzarea Stelei la 35 de milioane de euro. Problema este ca nu da nimeni nici 3 milioane pe ea. Ar fi si o usurare financiara pentru mine, pentru ca nu as mai fi nevoit sa platesc cate 500 de mii de euro lunar pe salarii.

Nu as iesi insa din fotbal, imi voi lua o echipa ca sa ma distrez si le voi da salarii jucatorilor de doar 100 de mii", a declarat Gigi Becali la gsptv.

"Nu e adevarat, e o facatura inregistrarea aia. Nu s-au intamplat lucrurile astea in vestiar. Bergodi nu m-a atins si mi-a zis sa ies afara din vestiar, sunt numai minciuni. Mi-am dat seama ca un jucator nu putea sa zica lucrurile alea doar pentru ca sunt numai minciuni.

Sa va spun ceva, orice jucator care vrea sa plece de la Steaua, daca vine la mine, il las sa plece gratis, nu cer niciun ban. Sa vedem daca vine vreunul. I-am zis lui Plesan ca-l las sa plece gratis, dar n-a vrut. Szekely la fel, n-a vrut sa plece la Timisoara. Daca e asa rau la Steaua, de ce jucatorii nu vor sa plece?", a mai declarat Becali.

Iohannis îi cheamă pe români la vot la referendum: ”Să dea o lecție pesediștilor”
BRAT