Liga 1

Becali nu e impresionat de ultima achiziție a CFR-ului! „Nu ne-a interesat, mai bine dăm bani pe Miculescu”

CFR Cluj a parafat cel de-al treilea transfer din această iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 21:31
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 21:40

Ardelenii l-au transferat pe brazilianul de 25 de ani, Roger Rodrigues, care a intrat în ultimele șase luni de contract cu UTA. Fotbalistul se va alătura, însă, lotului pregătit de Dan Petrescu abia din sezonul viitor, când îi va expira înțelegerea cu UTA.

Întrebat daca FCSB nu a fost interesată de serviciile lui Roger, MM Stoica a explicat că filozofia lui Gigi Becali este alta. Potrivit managerului general al FCBS, patronul campioanei preferă să cumpere jucători tineri decât să aducă fotbaliști liberi sau aflați în ultimele șase luni de contract.

„E un jucător bun, cu picior stâng foarte bun. Nu e un jucător rapid, dar sare în ochi și care are un fizic remarcabil. N-am văzut demult jucători cu coapse așa puternice. Nu-l văd jucând în 4-3-3, nu e nici atacant lateral, pentru că n-are viteză, nici inter, pentru că nu-l văd să ducă efortul pe care îl cere antrenorul. Dar în 4-2-3-1 poate juca. Nu-l văd jucând la Petrescu, dar e un jucător bun.

MM Stoica: „Becali preferă să plătească 600.000 pe Miculescu!”

Noi nu ne-am gândit la el, avem jucători în poziția aia. La noi, Gigi preferă să cumpere.... ați văzut, zice că nu-l mai interesează fotbalul, dar în același timp zice că ar da 600.000 de euro pe Miculescu. Să spunem că Roger și Miculescu sunt același profil, se aseamănă, stângaci, nu sunt foarte rapizi, sunt jucători de atac... dar Gigi preferă să dea 600.000 pe Miculescu decât să-l ia pe Roger”, a explicat MM Stoica, la TelekomSport.

Roger a semnat cu UTA Arad în urmă cu un an și jumătate. Acesta a fost adus de la Riga, grupare din Letonia, și a impresionat sub comanda lui Laszlo Balint.

Roger n-a ratat niciuna dintre cele 21 de etape disputate de UTA în campionat, reușind să marcheze trei goluri și să ofere două pase decisive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies