Liga 1

FCSB, reacție imediată despre transferul lui Mike Cestor de la CFR Cluj

FCSB ar fi interesată de transferul fundașului central Mike Cestor (29 de ani), de la CFR Cluj, conform unui zvon apărut vineri seară.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 21:23
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 21:24

Mike Cestor, fotbalist congolez născut în Franța, a intrat în ultimele șase luni de contract cu CFR Cluj, iar Gsp scrie că Mihai Joița, agentul fundașului, a venit la București pentru a negocia transferul la FCSB.

Mihai Stoica: "Nu suntem interesați de Cestor"

Aflat în studio la Telekom Sport, Mihai Stoica a avut o reacție fermă în momentul în care a fost întrebat despre posibilul transfer al lui Mike Cestor la FCSB.

"Nu. Nici nu știu cine e agentul lui Cestor. Nu suntem interesați de Cestor, n-am fost interesați. Nu ne interesează. Mihai Joița n-are nicio discuție cu noi. Doar dacă nu cumva merge la Gigi fără să știu, dar nu, glumesc, nu se pune problema", a spus managerul general de la FCSB.

Mike Cestor și-a petrecut cea mai mare parte din carieră în ligile inferioare din Anglia, la Leyton Orient, Boreham Wood sau Woking, iar în 2018 a fost transferat de Astra. După un sezon la formația giurgiuveană, fundașul a semnat cu CFR Cluj un contract valabil până în iunie 2022.

În acest sezon, Mike Cestor a jucat în 20 de meciuri ale lui CFR Cluj și a reușit să marcheze un gol.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Mike Cestor, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies