VIDEO EXCLUSIV Becali, încrezător înaintea meciului decisiv cu CFR: „Nu au cum să învingă!” Reclamă o alianță în playoff: „E pe prietenii acolo!”

Patronul FCSB-ului a vorbit la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, despre derby-ul etapei a cincea din playoff. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 12:15
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 12:36

În etapa a patra din playoff, FCSB a reușit să profite de pasul greșit făcut de CFR Cluj, 2-3 cu Universitatea Craiova, și și-a câștigat categoric partida cu FC Voluntari, 4-0, reducând distanța față de liderul Ligii 1 la 5 puncte. 

Astfel, în etapa a cincea din playoff, FCSB se va deplasa în Gruia. Echipa roș-albastră este obligată să câștige pentru a mai avea o șansă la titlu, iar Gigi Becali are încredere în jucătorii săi că vor diminua distanța față de CFR la 2 puncte. 

Gigi Becali: „O să vedeți câți km vom alerga noi și câți ei”

„Eu le-am spus colaboratorilor: 'Voi ați văzu echipele mari, când ele trebuie să câștige, câștigă!' Uite City cu Simeone, e mai valoroasă City și s-a calificat. De ce am făcut paralela asta? Suntem mai valoroși ca ei, toată lumea o spune, câștigați meciul! Acum este și altceva. O să vedeți câți km vom alerga noi și câți ei, o să vedeți statistica.

Tot timpul spuneam că CFR-ul e echipă mai puternică, dar nu mai este CFR-ul ce a fost. Nu mai poate să facă pressing-ul ăla din trecut, face 1-15 minute. Noi nu trebuie să avem emoții. Noi trebuie să pasăm. Nu văd cum ne-ar putea învinge. Nu au cum. 

S-au întâmplat prea multe campionatul ăsta, în favoarea noastră. Poate vrea Domnul să luăm campionatul. Dacă noi câștigăm, mai vorbim de campionat. Dacă ei câștigă, nu mai vorbim de campionat. Dacă facem un egal, mai pâlpâim așa”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Totodată, patronul FCSB-ului reclamă că există o alinață între CFR Cluj și FC Argeș, făcând referire la gafele lui Joao Miguel din ultimele două meciuri cu elevii lui Dan Petrescu.

„Eu vreau să-i batem să le scadem moralul. Ei nu mai bat tot. Pe ei îi poate bate și Voluntariul. Argeș nu cred, e distanța scurtă între ei. E pe prietenii acolo. E fundașul ăla central care e băiat bun”, a precizat Gigi Becali.

Modifică setările cookies