Becali, in fata judecatorilor: "Daca ma lasati sa ies, fac dragoste, nu infractiuni!" Tribunalul i-a respins astazi cererea!

Becali, in fata judecatorilor: "Daca ma lasati sa ies, fac dragoste, nu infractiuni!" Tribunalul i-a respins astazi cererea!

Curtea de Apel Constanta a judecat contestatia lui Gigi Becali, prin care acesta cerea reducerea pedepsei cu sase luni.

Gigi Becali a declarat astazi la Curtea de Apel Constanta, ca "nu se supara nimeni" daca iese cu sase luni mai devreme din inchisoare, ca oricum nu poate pleca de acolo inainte de alegerile prezidentiale si ca nu mai este interesat de politica.

Curtea de Apel Constanta a judecat contestatia lui Gigi Becali la decizia Tribunalului Constanta care a hotarat sa nu micsoreze pedeapsa cu inchisoarea, asa cum solicitase patronul Stelei.

George Becali a cerut in fata judecatorului micsorarea cu sase luni a pedepsei cu inchisoarea, sustinand ca faptele pentru care a fost condamnat in dosarul "Valiza" nu ar fi incriminate si de noul Cod Penal.

In fata judecatorilor Curtii de Apel, Becali a sustinut ca nu este periculos si ca daca iese afara din inchisoare - citam- "face dragoste si nu infractiuni".

In cuvantul avut in fata instantei, Becali a cerut sa i se faca dreptate si sa fie lasat sa plece mai repede din inchisoare.

"Va cer sa faceti dreptate, domnule presedinte, nu plec maine din puscarie si nu se supara nimeni daca ies sase luni mai devreme, oricum nu am cum sa ies inainte de alegeri si nici nu ma mai intereseaza politica", a declarat Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pandemia atinge un nou prag: 100 de milioane de cazuri pe glob. Anul acesta, la fiecare 7 secunde o persoană s-a infectat
BRAT

Modifică setările cookies