Becali i-a BETONAT contractul lui Hamroun: salariu DUBLU pe 5 ani! Un alt titular incepe negocierile cu patronul Stelei
Vineri 19 Februarie 2016, 09:09

Becali i-a BETONAT contractul lui Hamroun: salariu DUBLU pe 5 ani! Un alt titular incepe negocierile cu patronul Stelei

Cel mai bun strain transferat de Steaua in ultima perioada a primit o marire de salariu din partea lui Becali si un contract pe 5 ani. 

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Hamroun i-a impresionat pe stelisti inca de la debut, iar Becali a decis sa ii prelungeasca contractul. Jucatorul a cerut salariu dublu si l-a primit cu conditia de a semna pe 5 ani cu echipa din Ghencea. Hamroun are 27 de ani.

"Eu am facut asa si cu Hamroun. Mai doi ani si jumatate de contract, cu 10.000 de euro pe luna. Si mi-a zis ca vrea 20.000 de euro, ca e bun. si am zis: 'Bine, ma. Iti dublez salariul, dar si durata contractului. Semneaza pe cinci ani!' si am semnat pe cinci ani. La ora asta, Steaua are in lot doi jucatori foarte buni: Stanciu si Hamroun", a dezvaluit Becali la Digi.

Patronul Stelei a mai anuntat ca Adi Popa isi va prelungi contractul cu Steaua, desi initial refuzase propunerea lui Becali.

"Nu avem absolut nicio oferta pentru Adi Popa. Noi i-am propus marirea salariului si sa prelungim, dar atunci nu a vrut. Dar acum mi-a spus impresarul lui ca vrea sa prelungeasca", a declarat Gigi Becali.5 comentarii
 • 19 2016
  steaua+1947 stelisti,nimeni la meci in continuare.......luptati pentru onoare,stema si culori..........nu va lasati istoria,calcata in un puscarias si un anturaj de infractori................................................................................
 • 19 2016
  vasile Vor sa ii prelungeasca contrctul lui Adi Popa, vorbesc serios ? Acest jucator nu este de o calitate buna deloc, nu este de Steaua. Cat ma bucura faptul ca l au adus pe Enache, nu o sa il mai vedem pe adi popa....
 • 19 2016
  anticomunisti Si neputinta le-a betonat salariile fotbaliatorilor de la fcdb 2013, le-a dublat salariile!! De la 500 de euro pe luna...la 1000!!!!...
 • 19 2016
  Tony Bravo Hamroun, vrem 100% si in continuare...
 • 19 2016
  John Ma uit pe site si vad deja 5 articole consecutive cu numele lui Fecali. Sunteti normali? Cu cat va plateste?...
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT