Becali i-a BETONAT contractul lui Hamroun: salariu DUBLU pe 5 ani! Un alt titular incepe negocierile cu patronul Stelei

Becali i-a BETONAT contractul lui Hamroun: salariu DUBLU pe 5 ani! Un alt titular incepe negocierile cu patronul Stelei

Cel mai bun strain transferat de Steaua in ultima perioada a primit o marire de salariu din partea lui Becali si un contract pe 5 ani. 

Hamroun i-a impresionat pe stelisti inca de la debut, iar Becali a decis sa ii prelungeasca contractul. Jucatorul a cerut salariu dublu si l-a primit cu conditia de a semna pe 5 ani cu echipa din Ghencea. Hamroun are 27 de ani.

"Eu am facut asa si cu Hamroun. Mai doi ani si jumatate de contract, cu 10.000 de euro pe luna. Si mi-a zis ca vrea 20.000 de euro, ca e bun. si am zis: 'Bine, ma. Iti dublez salariul, dar si durata contractului. Semneaza pe cinci ani!' si am semnat pe cinci ani. La ora asta, Steaua are in lot doi jucatori foarte buni: Stanciu si Hamroun", a dezvaluit Becali la Digi.

Patronul Stelei a mai anuntat ca Adi Popa isi va prelungi contractul cu Steaua, desi initial refuzase propunerea lui Becali.

"Nu avem absolut nicio oferta pentru Adi Popa. Noi i-am propus marirea salariului si sa prelungim, dar atunci nu a vrut. Dar acum mi-a spus impresarul lui ca vrea sa prelungeasca", a declarat Gigi Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea anchetei jurnalistice despre ursul Arthur. Ramona Ţintea: "Nu am vrut să cred până nu am văzut numele prinţului"
BRAT
Modifică setările cookies