Liga 1

Becali era sigur ca a dat lovitura anului cu el, azi nu mai poate sa-l vanda. Pericolul pentru Tanase in 2015 la Steaua

A fost adus sa castige trofee la Steaua, iar clubul sa faca bani cu el. Dar Tanase nu reuseste sa-si gaseasca echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 14:49
Data actualizarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 14:51

Dupa ani de zile de jucat la Steaua, pentru care a castigat trofee, Tanase nu mai reuseste sa se desparta de Ghencea. Becali e dispus sa-l lase sa plece, dar nu pentru orice suma. Vrea sa iasa pe profit, insa nimeni nu vrea sa plateasca cel putin 2 milioane de euro pe el.

Marius Lacatus vorbeste despre pericolul ca Tanase sa se blazeze la Steaua, tocmai din cauza ca stie ca nu poate pleca: "Sper ca Tanase sa nu se blazeze la Steaua. Are o perioada de cand joaca la Steaua, dar daca va fi sa ii vina si lui randul sa plece si cei din conducerea vor fi dispusi sa-i dea drumul, sa castige mai multi bani decat o facea la Steaua", a declarat Lacatus la Sport.ro.

In schimb, Keseru ar putea pleca: "Ma indoiesc ca se va gasi un club care sa ofere suma dorita pentru Keseru. A marcat 30 sau peste 30 de goluri in 7, 8 luni de zile. Va fi greu de platit, sa ajungi la un acord cu o echipa din strainatate. Nu stiu daca va face bine si echipei. Daca Steaua vrea in continuare rezultate si pe plan internationala, trebuie sa se gandeasca la meciurile de baraj pentru Grupele Champions League. De acolo poate castiga mult mai mult decat prin transferurile facute pe 3, 4 jucatori", spune Lacatus.

"Fiara" nu crede ca Sanmartean si Szukala sunt pierderi pentru Steaua: "Nu cred ca Sanmartean si Szukala sunt pierderi atat de mari. Steaua a procedat corect. Decat sa ii tina pana in vara si sa nu ia nimic pe ei... Sigur, pe Sanmartean e greu sa-l inlocuiesti, poate prin aducerea unui jucator cu calitati asemanatoare, s-ar putea apropia de un nou titlu. Celelalte echipe au mari probleme, cu jucatori neplatiti, care vor sa plece, e greu sa transfere jucatori de valoare sa puna probleme Stelei. Diferenta e mare intre urmaritoare si Steaua."

Modifică setările cookies