BECALI: "CUM SA TRIMITA CFR DVD LA UEFA, SUNT IDIOTI!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Martie 2008, 00:07
"N-ARE MURESAN FATA DE UEFA"

Becali a iesit din nou la rampa si sare la gatul CFR-ului, dupa ce a auzit ca Muresan vrea sa fuga la UEFA, sa reclame arbitrajul cu Steaua.

"Nu o sa-l bage nimeni in seama pe Muresan la FIFA sau UEFA, ca nu are fata sa se duca acolo. Apoi sa tina cont de un lucru: ca el a fost comunist, a recunoscut ca a facut parte din structuri si a fost sclavul comunistilor. Eu i-am urat pe comunisti si chiar daca nu am avut legatura cu structurile comuniste, eu ma salutam cu Valentin Ceausescu si acum eu sunt presedintele unui partid, iar el e sclavul unui ungur. Sa taca din gura ca el n-are fata sa vorbeasca de Gigi Becali, chiar daca se mai naste de 100 de ori.

"Cum sa trimita ei DVD-ul la UEFA, sunt idioti! Trebuie sa mearga la Comisia Centrala a Arbitrilor si la FRF si apoi daca timite Federatia Romana de Fotbal pot sa ajunga la UEFA. Pana acum au fost favorizati, au primit 11 metri la Bistrita ca a cazut Fabbiani neatins de nimeni si multe altele. Atunci de ce nu au spus nimic? De acum incolo nu o sa mai fie ei favorizati. Sa faca DVD-ul si sa se duca la UEFA, dar sa trimita pe altcineva, un specialist, ca daca se duc ei intreaba aia de pe ce planeta sunteti voi ma!", a spus Becali la RTV.

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT