Becali, cap de afis in Marca! "Un misogin si un inapoiat" Femeile din Spania s-au dezlantuit dupa declaratiile facute la PRO X de patronul FCSB

Gigi Becali a ajuns subiect de discutie si in Spania.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Decembrie 2018, 16:05
Data actualizarii: Marti 25 Decembrie 2018, 16:20

Cei de la Marca i-au dedicat un video special patronului de la FCSB, socati fiind de declaratiile pe care acesta le-a facut in direct, la PRO X, acolo unde a spus ca femeile nu ar trebui sa joace fotbal. "Misoginismul teribil al patronului Stelei: 'Femeile nu pot juca fotbal, au sani'", au titrat spaniolii. 

  • Becali, cap de afis in Marca! Un misogin si un inapoiat Femeile din Spania s-au dezlantuit dupa declaratiile facute la PRO X de patronul FCSB

"Daca vor sa ma puna sa am echipa feminina, ma retrag din fotbal. Cum adica sa faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Am si eu pacatele mele.

Dar lucruri nefiresti nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele sa joace handbal, baschet. Cum sa joace femeie fotbal? Nu e facuta pentru fotbal. Madularele ei nu sunt facute pentru fotbal.

Femeia a fost facut de Dumnezeu din barbat, pentru barbat. Femeia e facuta sa fie atrasa barbatul de ea. Daca facem asta, batjocorim formele facute de Dumnezeu ca sa îl atraga pe barbat. O schimonosim pe femeie! Boxul si fotbalul le schimonoesc pe femei", a spus Gigi Becali la Pro X.

Jurnalistii de la Marca au mers pe strada si au intrebat femeile iberice ce parere au despre declaratiile patronului stelist. 

"Vorbele astea sunt de neinteles", a spus una dintre intervievate. 

"Imi pare rau ca exista oameni care gandesc asa", a completat o alta. 

"Un misogin si un inapoiat! Este discriminare in stare pura!", a incheiat o femeie. 

FRF urmeaza sa ia o decizie in legatura cu declaratiile lui Gigi Becali. Comisia de Disciplina poate amenda si chiar depuncta FCSB din cauza acestor declaratii. 

Modifică setările cookies