Liga 1

Becali anunta ca e OUT din primul 11! Acum, situatia s-a schimbat COMPLET. Ce se intampla cu jucatorul pe care voia sa-l dea afara

Timp de cateva luni, Becali i-a dat de inteles ca va deveni doar un jucator pentru banca de rezerve a FCSB din 2019.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Ianuarie 2019, 12:55
Data actualizarii: Vineri 25 Ianuarie 2019, 12:57

Balasa primeste insa increderea lui Teja. Va incepe ca titular partea a doua a sezonului. Dupa esecul negocierilor cu Gaz Metan pentru Iulian Cristea, stelistii nu s-au reorientat. Balasa si Planic vor fi fundasii centrali titulari ai FCSB. Ca variante de rezerva, noul antrenor ii va avea pe mijlocasul central Filip si pe fundasul stanga Momcilovic.

"In afara de Balasa si Planic mai sunt Filip si Momcilovic care pot juca fundasi centrali. I-am folosit si eu acolo si chiar au dat un randament bun. Cred ca Mihai Teja a hotarat sa nu mai aduca fundas central. Balasa e jucator de nationala si trebuie sa aduci un jucator care sa fie cel putin de nivelul lui sau chiar peste el. Momcilovic nu a jucat foarte mult, dar daca va evolua mai mult emeciuri, va putea deveni un fundas central foarte bun. Chiar si pintilii poate fi a treia solutie ca fundas central. Eu am jucat la un moment dat cu Filip si Junior Morais fundasi centrali", a comentat Nicolae Dica, fostul antrenor al FCSB, la Telekom Sport.

"Vine iarna si iau un fundas central. Iau doi! Ce fac, astept sa se trezeasca Balasa? Balasa doarme! Ce pot eu sa-i fac? Nu pot sa-mi explic ce se intampla", spunea Becali anul trecut.

Modifică setările cookies