Becali abandoneaza Steaua pentru o saptamana! Stoichita doarme linistit: n-are cine sa-l dea afara daca pierde cu Sportul!

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Aprilie 2012, 14:39

	Becali abandoneaza Steaua pentru o saptamana! Stoichita doarme linistit: n-are cine sa-l dea afara daca pierde cu Sportul!

MM ramane stapan la Steaua inainte de Paste. Patronul Becali pleaca la muntele Athos pentru a se reculege inainte de Paste.

Vizita anuala pe care o face in Grecia il face de fiecare data sa uite de Steaua. Le va lasa angajatilor clubul in saptamana pe care o petrece in fiecare an cu gandul departe de fotbal.

Si Stoichita poate fi sigur ca va continua la Steaua chiar daca pierde cu Sportul. Becali nu are cand sa-l mai de afara. Imediat dupa meci merge sa-si faca bagajele pentru pelerinajul in Athos.

Visul lui Becali, "Steaua pe primul loc de Paste", va ramane neimplinit si in acest an. Echipa lui se poate apropia la cel mult doua puncte de liderul CFR pana la marea sarbatoare a crestinatatii. Pentru asta, trebuie sa bata Sportul si Otelul, in deplasare, iar CFR sa piarta si la Ploiesti, cu Petrolul, dupa ce a fost calcata in picioare de Rapid, 5-0.

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT