Becali a facut din celula planul SECRET pentru Steaua! Cum ajunge un SUPER jucator in Ghencea in aceasta vara

Becali a facut din celula planul SECRET pentru Steaua! Cum ajunge un SUPER jucator in Ghencea in aceasta vara

Pentru Becali, garantia milioanelor din Liga face transferurile la Steaua!

Patronul si-a dat acceptul pentru ca Lemnaru, Luchin si Breeveld sa fie cumparati. Primul a fost deja luat, iar pentru celalti doi se negociaza intens. O intelegere ar putea fi atinsa pana la finalul saptamanii viitoare. Becali nu se oprese aici. La fel ca in sezonul trecut, va da drumul banilor dupa ce va fi sigur ca poate conta pe incasari cel putin din grupele Europa League.

Stelistii vor sa aiba disponibil in play-off 'un jucator special', pentru care Becali e pregatit sa investeasca o suma importanta, asigura Gazeta Sporturilor. Anul trecut, jucatorul de bani multi a fost Adrian Cristea, careuia i-a dat 150.000 prima de instalare, 180.000 de euro salariu si 100.000 prima pentru accesul in grupele Ligii.

Astfel, nu mai putin de 5 jucatori noi pot fi in lotul de play-off al lui Galca fata de echipa care a incheiat cu Reghecampf antrenor sezonul precedent. Arlauskis, Lemnaru, Breeveld si Luchin sunt numele noi pe care Galca le are deja in planul concret pentru viitorul apropiat. Primii doi au fost deja luati. 'Jucatorul special' depinde de rezultatul dublei cu Aktobe.

Citeste si:SteauaGigi Becali

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Președintele Iohannis reacționează la apelul public privind plagiatul: ”Am toleranță zero”
BRAT
Modifică setările cookies