Steaua i-a adus inlocuitor omului luat de Reghecampf la Al Hilal. Anuntul facut de Steaua pe site-ul oficial

Steaua i-a adus inlocuitor omului luat de Reghecampf la Al Hilal. Anuntul facut de Steaua pe site-ul oficial

Steaua s-a miscat rapid si a adus un nou medic in locul lui Radu Paligora, plecat la Al Hilal.

FC Steaua a anuntat pe site-ul oficial ca noul medic al echipei va fi Flavian Aramitu, care il inlocuieste pe Radu Paligora, plecat la Al Hilal.

Flavian Aramitu s-a nascut la Bucuresti, in 23 iunie 1983 si a studiat Medicina la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, pe care a absolvit-o in 2010, cu nota 10. De asemenea, s-a inscris la un Master in Management Sanitar la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, pe care l-a incheiat tot cu nota 10, iar din 2012 a obtinut diploma de medic specialist.

El a participat la mai mult congrese de medicina, printre care se numara, strict legat de sport, Conferinta Nationala a Medicilor din Liga 1 si Liga a 2-a (2011), Primul Seminar de Noutati Medicale in Fotbal, organizat de Federatia de Fotbal din Emiratele Arabe Unite si Centrul Medical si de Cercetare al FIFA (2014) si Cursul de Imagistica prin Rezonanta Magnetica si Ecografie in Patologia Umarului (2014 - Romania). La nivel de club de fotbal, a mai activat la Astra Ploiesti (2009-2010), FC Vaslui (2010-2013) si Al Shaab (2013).

Alaturi de Radu Paligora, au parasit staff-ul medical al clubului asistentul medical Iulian Mircea si preparatorul fizic Horea Codorean, care se ocupa, in principal, de recuperarea jucatorilor accidentati.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies