Jucatorul pe care l-a DORIT si Reghe la Steaua a ajuns acum la Astra! "L-am luat, mai vin inca 3-4 jucatori de valoare!"

Jucatorul pe care l-a DORIT si Reghe la Steaua a ajuns acum la Astra! "L-am luat, mai vin inca 3-4 jucatori de valoare!"

Astra a facut un transfer confirmat si de patronul clubului.

Giurgiuvenii l-au luat pe Guilherme, fost la Petrolul, jucator care a fost dorit si de Steaua, in vremea in care era antrenata de Reghecampf, anunta Digi.

DETALIILE MUTARII

"Mai mult decat de victoria baietilor sunt multumit ca am inceput campionatul cu dreptul. L-am luat pe Guilherme si vor veni cu siguranta si alti 3-4 jucatori de valoare", a spus Ioan Niculae dupa 2-0 cu Chiajna.

Petrolul l-a folosit foarte mult pe brazilian, care devenise jucator de baza cand clubul era antrenat de Cosmin Contra. Numai ca au existat neintelegeri legate de bani si de prelungirea contractului, asa ca jucatoul a plecat de la Ploiesti.

Rezilierea s-a produs dupa ce Guilherme a revenit din vacanta, iar acum a ajuns la Astra din postura de jucator liber de contract.

Guilherme (24 de ani) este singurul jucator care a bifat pe teren toate minutele celor 34 de etape din campionatul trecut, unic integralist.

Fundasul a venit in Liga 1 in februarie 2012, la Concordia Chiajna, iar apoi s-a transferat la Petrolul in vara aceluiasi an. In cele doua sezoane petrecute la Ploiesti, brazilianul a fost titular indiscutabil.

2,2 milioane de euro este cota de piata a lui Guilherme, conform site-ului transfermarkt.de

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies