Becali a facut calculele pentru TITLU! Cum o vede pe Craiova peste CFR Cluj: "Asa se va intampla!"

FCSB a facut memoriu impotriva lui Hategan, care i-a anulat un gol valabil cu Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2019, 20:33
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2019, 20:54

"Vrem arbitri straini cu CFR, ca altfel ne anuleaza doua goluri" - spune Becali. El se teme ca oltenii sa n-o ajute pe CFR la titlu.

CFR nu vrea arbitri straini, cum cere Becali.

"Vrem arbitri straini. pai altfel nu ai cum sa te bati, nu? Nu ai cum sa castigi. pai nu iti anuleaza un gol, nu. Iti anuleaza doua" spune Becali.

"Mie imi place sa ma arbitreze romani ca sunt in Romania. Sa ne arbitreze numai romani, chiar daca stiu ca golul Stelei cu Craiova a fost gol, nu stiu de ce a fost anulat" spune Gica Hagi.

Invinsa de FCSB, Craiova a cazut pe 3. Mai usor pentru olteni e sa castige Cupa. Il intalnesc pe Hagi in semifinalele Cupei, apoi au derby cu CFR in campionat.

"Luptam pentru titlu si pentru Cupa. Vine CFR Cluj duminica, ii batem si suntem la 4 puncte, deci nu e totul pierdut" spune Gica Craioveanu.

Craiova e ultima care a batut-o pe CFR.

"Pai daca o sa castige cu CFR, ii batem noi pe CFR, vin la un punct. Apoi batem noi CFR si vin la un punct" a calculat Becali.

"Domne, trebuie sa se incurce CFR-ul. Steaua si Craiova sa bata primii apoi sa vin si eu, sa bat si eu si sa incingem campionatul!" spune Hagi.

CFR are 5 puncte peste FCSB si 7 in fata Craiovei. "Nu e mare (diferenta), dar sunt 5 puncte, nu e nici mica" spune Hora.

CITESTE SI

Modifică setările cookies