Liga 1

Becali, contrazis din toate partile: "Arbitri straini? Nu e normal!"

FCSB a cerut arbitri straini la meciurile cu CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2019, 15:09
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2019, 15:18

Gigi Becali suspecteaza faptul ca CFR Cluj influenteaza arbitrajul din playoff si cere brigazi straine la meciurile directe.

Dupa Hagi, care a spus ca toate meciurile din Liga I ar trebui sa fie arbitrate de romani, si Edi Iordanescu il contrazice pe Becali.

"Arbitri straini din nou in campionatul nostru? Nu e normal! La prima vedere ar evapora, sau macar dilua din suspiciuni si tensiuni si ar relaxa un pic atmosfera din jurul meciurilor cu miza pentru titlu."

"Dar in realitate nu ar face decat sa descalifice arbitrajul nostru si sa inhibe progresul. Sunt probleme uneori, e adevarat, dar in ce campionat nu sunt? Personal am reclamat in trecut anumite decizii, maniere, in mod argumentat, dar nu e o solutie sa ne dezicem de arbitrii nostri. Nu ne-ar face cinste", a spus Edi Iordanescu la Telekomsport.

Becali: "Am cerut arbitri straini


"Am depus un memoriu la CCA, da. Am depus ca sa stim si noi de ce s-a anulat golul ala. A fost fault? A fost ofsaid? S-a scufundat lumea? Ce a fost? Sa ne spuna si noua."

"Sigur ca banuim ca ar fi putut fi ceva care nu e legat de sport! Trebuie sa stim si noi de ce a fost anulat. Pai si-a adus tusierul aminte ca trebuia cumva sa ridice fanionul?"

"Nu vreau sa mai vorbesc, pentru ca ei abia asteapta. Sunt capabili de orice, sunt capabili sa spuna, daca trecem peste CFR, ca am facut declaratii defaimatoare si sa ma duca la comisii. Dupa te mai si depuncteaza..."

"Am cerut deja arbitrii din strainatate la meciul cu CFR! Nu ai cum sa castigi altfel. Cu CFR nu iti anuleaza un gol, iti anuleaza si doua."

"FCSB e cea mai dezavantajata echipa, uitati-va la statistici! Cea mai avantajata e Craiova, apoi CFR", a spus Gigi Becali la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies