VIDEO Becali a dezvăluit motivul pentru care nu-l vrea pe Rădoi la FCSB. Ce mesaj i-a trimis după meciul cu Liechtenstein

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 16:45
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 17:35

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să preia FCSB, echipa rămasă fără antrenor după ce Edi Iordănescu a plecat.

Becali a explicat de ce nu vrea să-l readucă pe Rădoi la echipă. Acesta și-a anunțat plecarea de la naționala României după ce a ratat calificarea la barajul pentru Cupa Mondială din 2022.

Chiar și Rădoi, la conferința de presă, a exclus posibilitatea unei reveniri la FCSB în viitorul apropiat.

Becali nu-l vrea pe Rădoi la FCSB

”Nu știu de antrenor, o să caut antrenor. Mirel Rădoi, nu. Vreau să-mi iubesc finul, îl văd, în strâng în brațe, atât, nu vreau să mă cert cu el. I-am dat mesaj, 'i-am zis bravo, trebuia să o faci mai devreme!”, a explicat Gigi Becali.

În cadrul conferinței de presă, fostul selecționer al României a fost întrebat despre posibilitatea de a reveni la FCSB, după plecarea lui Edward Iordănescu. 

„Din punctul meu de vedere, în momentul de față, nu. Nu sunt tipul care să spună niciodată, nu știu ce se va întâmpla peste o săptămână, dar în momentul de față, nu.

Am mai fost o dată, m-am certat cu nașul, ne-am împăcat. Mă mai duc a doua oară să mă mai cert iar? Gândiți-vă pentru fotbalul românesc, o clauză de 500.000 de euro care a fost plătită. Dacă pun un milion, îl poate plăti oricând”, a spus Rădoi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!