3 zile DECISIVE pentru ultima surpriza a iernii in Ghencea! Steaua l-a luat pe Tucudean, dar il poate pierde pe Keseru! Unde poate ajunge atacantul

•Golgheterul Stelei in 2014, Claudiu Keseru a starnit interesul mai multor echipe din estul indepartat, dar si din vest
•Atacantul a avut oferte in aceasta iarna, iar agentul sau chiar a venit in Romania pentru a discuta cu oficialii Stelei

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Februarie 2015, 17:07
Data actualizarii: Duminica 15 Februarie 2015, 17:29

Unul dintre cei mai importanti fotbalisti ai Stelei in 2014, golgheterul echipei din Ghencea, Claudiu Keseru a fost in aceasta iarna aproape de o plecare de la Steaua, iar scenariul unei posibile despartiri nu a fost inca lichidat. Aflat sub contract cu Steaua pana in 2016, atacantul sosit de la Bastia a avut oferte importante pe masa, oferte care i-ar fi putut aduce bani buni atat lui, cat si Stelei.

Keseru, cel mai bun marcator din fotbalul romanesc in 2014, a fost dorit de formatii din zona Golfului Persic, dar si de kazakhii de la Astana. Steaua a cerut circa 4 milioane de euro in schimbul fotbalistului de 28 de ani, motiv pentru care negocierile nu au fost usoare.

Cu postul de atacant acoperit cel putin pana la vara de imprumuturile lui Rusescu si Tucudean, Steaua ar putea fi in cele din urma convinsa sa-l lase pe Claudiu Keseru.

www.sport.ro a aflat ca atacantul ar putea fi protagonistul unei mutari surprize cu doar cateva zile inaintea debuturului returului de campionat.

Keseru, care a mai avut oferte din Golf in iarna, este in continuare dorit de arabi. Desi atacantul le-a taiat initial elanul seicilor, cerand un salariu de 2 milioane de euro anual, un impresar care a mai intermediat mutari pe axa Romania - zona araba spune ca jocurile nu sunt inca facute.

Atacantul Stelei nu poate poate ajunge in Arabia Saudita si Emiratele Arabe, unde perioada de mercato s-a incheiat, insa este dorit in Qatar, tara in care echipele pot face mutari pana pe 18 februarie.

In acest moment, negocierile pentru Keseru sunt in stadiu incipient, insa acestea s-ar putea derula mai repede, avand in vedere termenul limita pentru realizarea ultimelor transferuri.

De asemenea, a mai spus sursa www.sport.ro, arabii ar fi luat in considerare si un imprumut, dar Steaua nici nu a vrut sa ia in considerare un astfel de scenariu.

4.000.000 euro este cota de piata a lui Keseru, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de

12 goluri a dat Keseru in Liga I in acest sezon

4 goluri a dat atacantul in grupele Europa League si unul in preliminariile Ligii

Modifică setările cookies