"Batem Steaua si trimitem titlul in Ardeal". Dinamovistii i-au pus gand rau Stelei si vor sa schimbe soarta campionatului in derby

Stoican va fi pe banca la derbyul cu Steaua, chiar daca a pierdut la Targu Jiu. Galca prinde meciul din weekend doar daca o bate pe Targu Mures. "Batem Steaua si trimitem titlul in Ardeal", ii enerveaza Marius Niculae pe stelisti.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Aprilie 2015, 21:07
Data actualizarii: Miercuri 29 Aprilie 2015, 21:13

In tur, Steaua a castigat cu 3-0. Nu va fi pe teren niciun marcator de atunci. Szukala si Keseru au fost vanduti la arabi, iar Papp abia s-a operat.

Dinamovistii vor sa-si ia revansa si spera sa rezolve ecuatia titlului, mai ales daca ASA va ramane in lupta si dupa meciul direct cu Steaua.

"E obiectivul meu personal sa-i bat. Sper ca si colegii mei sa dea maximum, sa arate ca merita sa poarte acest tricou", a spus Marius Niculae.

Niculae si Alexe au vandut bilete la derby. Au avut succes. Fanii lui Dinamo au facut coada la case. Steaua nu va avea galerie la derby.

"Sa castigam acest meci pentru ca nu am mai facut-o de mult! Sunt orgolii foarte mari! Daca e ca Steaua sa piarda campionatul, cu atat mai bine", a spus si Alexe.

Modifică setările cookies