Betano Gica Hagi Liga 1

Batalia LIKE-urilor: jucatorii nationalei au la un loc mai putine aprecieri decat "Regele" Gica Hagi. Cum arata clasametul

Sferturile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2016, 13:03
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2016, 13:22

Like: Gica Hagi bate Generatia Facebook

Echipa nationala a ajuns intr-un punct aparent mort. De la jocul Romaniei bazat pe rezultate si calificari pe banda rulanta la turneele finale europene si mondiale din anii '90, acum ne aflam intr-un punct in care oferim Albaniei momente istorice la EURO.

Cei care au prins sau nu Generatia de Aur o stiu si acum bine. Iar pe acea vreme nu exista Facebook, nu erau retele sociale, nu erau like-uri. Era doar fotbal transparent pe teren, iar lucrurile din spate erau mai putin stiute.

Like-uri de pe vremea cand nu existau like-uri

Pe repede inainte, ne aflam in anul 2016. Totul a fost sters precum o mobila cu o carpa de praf. Totul este acum pe retelele sociale, totul se stie, la totul se da like. La tot, mai putin la ceea ce se petrece pe teren. Jucatorii actuali fac parte din Generatia Facebook, dar like-urile lor de azi inseamna mult mai putin decat aprecierea noastra pentru Generatia de Aur.

Cupele Mondiale din 1990, 1994 si 1998 au fost rezultatele de aur ale Generatiei de Aur incheiate cu UEFA EURO 2000™, ultimul turneu european la care tricolorii au obtinut patru puncte intr-o grupa cu Anglia, Germania si Portugalia. Iar pentru aceste rezultate, batranul Hagi primea Like-uri pe cand Facebook-ul nici macar nu exista ca idee in capul lui Mark Zuckerberg! Cu toate acestea "Regele" a adunat pe Facebook aproape 1 milion de like-uri.

In campionatul intern, echipa lui Hagi a urcat vertiginos, iar in sezonul 2016/2017 al Ligii 1 are o cota de 25 pentru castigarea titlului.

Hagi, campionul like-urilor

Actualii membri ai Generatiei Facebook convocati la UEFA EURO 2016™, adunati, nu au nici macar o jumatate din like-urile lui Hagi! 

Cele mai multe din actuala echipa le are Alexandru Chipciu -  197.736, urmat de Ciprian Tatarusanu cu 174.480. Mutu, un talent hulit, dar un membru de baza in echipa generatiei intermediare, a adunat aproape 400.000 de like-uri, la fel ca si Marica, salvat prin neconvocare de rusinea de la EURO. 

Modifică setările cookies