Basarab Panduru Otelul Galati Poli Iasi Superliga

Basarab Panduru știe deja cine retrogradează: ”Sunt cele mai slabe”

Basarab Panduru a tras o concluzie după primele meciuri din etapa a treia din Superligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2023, 10:22
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2023, 10:22

Fostul internațional, în prezent analist TV, știe deja echipele care vor retrograda la finalul acestui sezon. Oțelul și Politehnica Iași, echipele promovate direct la finalul sezonului precedent din Liga 2, sunt ”nominalizate” de Panduru pentru o revenire în eșalonul secund.

Panduru crede că cele două echipe din zona Moldovei sunt ”cele mai salbe” de până acum, dar antrenorii fac diferența.

Basarab Panduru știe deja cine va retrograda

„Cine să retrogradeze? Oțelul și Iași sunt cele mai slabe. Noi vorbim în momentul ăsta, nu de ce se va întâmpla peste 6 luni. Cred că Iași și Oțelul trăiesc din antrenori. La Galați se vede Dorinel, La Iași se vede Leo. Grozavu vrea să joace, dar nu are cu cine. Așa văd în momentul ăsta. 

Pe U Cluj nu o văd aici. La U Cluj, titularii sunt buni, chiar dacă sunt mai bătrâni. Au experiență. Chipciu parcă poate mai bine ca ăia de 20 de ani. Nistor la fel, e foarte bun”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Dacă Oțelul Galați a obținut două puncte după primele trei etape, Politehnica Iași este ultima în Superligă, cu două înfrângeri din tot atâtea partide disputate și cel mai slab golaveraj, cu un gol marcat și cinci primite.

Pentru ieșeni urmează o altă partidă dificilă, împotriva campioanei Farul Constanța, după care se vor deplasa la Arad pentru duelul cu UTA.

Oțelul are și ea un examen dificil în următoarea etapă, în deplasare cu Sepsi OSK.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!