Basarab Panduru nu a avut milă de 'pariul' lui Gigi Becali: "Nu îl vedeam niciodată la FCSB"

Basarab Panduru Daniel Popa FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 21:53
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 22:06

Daniel Popa (28 de ani) este al doilea jucător care va ajunge la FCSB în această vară, după ce Gigi Becali le va achita celor de la U Cluj clauza de reziliere de 300.000 de euro.

Atacantul, în prezent la U Cluj, a impresionat în acest sezon și l-a convins pe patronul celor de la FCSB, care a spus că fostul dinamovist este ”pariul său” pentru următoarea stagiune.

În perioada pe care o va petrece la FCSB, Daniel Popa va primi un salariu lunar de 16.000 de euro, cu 4.000 de euro în plus față ce suma pe care o câștiga la U Cluj, anunță fanatik.ro.

Basarab Panduru nu e impresionat de Daniel Popa

Fostul internațional român a vorbit despre transferul făcut de campioana României, comparându-l cu un jucător care nu s-a impus la FCSB.

"Nu pot să-l compar cu nimeni. Poate l-aș compara cu Dumiter. Popa a avut cel mai bun an al lui, cu 11 goluri. Nu îl vedeam niciodată la FCSB. Doar așa o să joace Miculescu mereu, când îi aduci contracandidați din ăștia", a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

Gigi Becali dezvăluie: ”E pariul meu”

După ce a anunțat că Florinel Coman nu va mai pleca de la FCSB, Gigi Becali vorbit despre mutarea lui Daniel Popa.

"Cu Daniel Popa deja am negociat, doar trebuie să vorbim cu clubul, să negociem cu clubul. 

Am spus că o să vină 5-6 jucători, nu? Deocamdată ăștia doi, Kiki și Popa. Popa este pariul meu, o să vedem! E pariul meu, nu costă mult. Îmi plăcea de Popa de când era la Dinamo", a spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!