Basarab Panduru a dezvăluit care este avantajul lui Deian Sorescu față de restul jucătorilor de la FCSB 

Deian Sorescu Basarab Panduru FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 22:38
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 22:50

Vicecampioana a ajuns la un acord cu Rakow pentru împrumutul jucătorului care a evoluat în trecut la Dinamo București.

Deian Sorescu a fost prezentat oficial drept noul jucător al FCSB-ului. Fotbalistul, aflat deja în cantonament cu Racow în Antalya, a putut să se întâlnească cu noii săi colegi mult mai ușor.

Potrivit presei din Polonia, FCSB plătește 150.000 de euro pentru împrumutul lui Sorescu, iar suma pentru transferul definitiv se ridică la aproximativ un milion de euro.

Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani va purta tricoul cu numărul 22 şi s-a alăturat deja lotului, în condiţiile în care cele două echipe împart acelaşi hotel şi se pregătesc pe terenuri alăturate în cantonamentul de la Regnum Carya, în Antalya.

Deian Sorescu s-a născut la 29 august 1997, în Moldova Nouă. A crescut în Timişoara şi a început fotbalul la Politehnica Timişoara. A continuat la SSU Poli, actuala Poli Timişoara (Liga 2), iar în 2018 a semnat cu Dinamo. La începutul lui 2022 s-a transferat la Rakow Czestochowa, liderul la zi al campionatului Poloniei, pentru care a evoluat în 27 de partide, a înscris de trei ori şi a oferit trei pase de gol. De asemenea, şi-a trecut în palmares Cupa şi Supercupa Poloniei.

Avantajul lui Deian Sorescu la FCSB în opinia lui Basarab Panduru

"Sunt surprins. Văd că s-a rezolvat, este un jucător bun. Unde va juca nu ştiu. Dacă rămâne Cordea, probabil că va juca fundaş dreapta. Vine cu un plus pentru FCSB, părerea mea! Pe mine să surprinde faptul că a plecat de acolo... Mă surprinde, mai ales, după ce s-a întâmplat cu Hanca.

Are un avantaj mare: poţi să îl pui unde vrei, extremă stânga, fundaş dreapta etc. Momentan FCSB cred că l-a luat pentru postul de fundaş dreapta", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!