Banii de la UEFA, investiti in primul transfer definitiv al iernii! Steaua isi betoneaza defensiva: "Astept oferta lor"

Banii de la UEFA, investiti in primul transfer definitiv al iernii! Steaua isi betoneaza defensiva: "Astept oferta lor"

Conducerea Stelei s-a hotarat asupra primului transfer definitiv al iernii, iar banii pe care ii va lua de la UEFA, din participarea in Play Off-ul pentru calificarea in Liga Campionilor, vor fi investiti intr-un fotbalist.

Eliminata de bulgarii de la Ludogorets din Play Off-ul Ligii Campionilor, Steaua a ajuns sa joace in a doua competitie valorica a Europei, dar spera ca la anul sa poata patrunde din nou langa cele mai puternice echipe de pe continent.

Pana atunci, conducatorii clubului din Ghencea se gandesc sa intareasca lotul in perspectiva participarii in primavara europeana, iar pentru asta i-au imprumutat pe Rusescu, Bourceanu si Papp.

Stelistii asteapta acum si o suma importanta din partea UEFA, pentru participarea in tururile preliminare si in Play Off-ul Ligii Campionilor, suma pe care, noteaza Digisport, sunt gata sa o investeasca in transferul definitiv al fundasului Paul Papp.

Imprumutat de la Chievo Verona, din Serie A, Papp are o clauza definitiva de cumparare de circa 500 de mii de euro, iar campionii Romaniei ar fi tentati sa o achite, pentru a-l pastra pe jucatorul de 24 de ani in Ghencea.

UEFA va vira in conturile Stelei circa 2 milioane de euro, iar transferul lui Paul Papp ar necesita doar un sfert din suma.

Accelerarea negocierilor pentru transferul definitiv al lui Paul Papp este si un rezultat al prestatiilor bune oferite de fundas, care a reusit sa se impuna ca om de baza in echipa lui Costel Galca.

Mai mult, patronul Gigi Becali si-a dat si el acordul pentru finalizarea mutarii, iar presedintele Valeriu Argaseala a spus ca stelistii sunt multumiti de jocul fundasului.

Paul Papp a preferat sa fie insa rezervat in privinta unui contract definitiv, spunand ca se simte excelent in Ghencea, insa ca asteapta sa vada intai oferta concreta.

"Ma bucur ca sunt apreciat, eu o sa-mi fac treaba cat mai bine pana la finalul contractului. Daca dansii imi vor propune ceva, atunci voi analiza situatia alaturi de agentul meu si vom vedea mai departe", a spus Paul Papp.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metroul din Cluj-Napoca s-a lovit de un "bulgăre de sare". Zăcămintele pun în pericol traseul deja stabilit
BRAT

Modifică setările cookies