Balint: "Ratam enorm, dar vom razbuna ocaziile in campionat!"

Gabi Balint a fost invins, duminica, scor 2-0, de liderul campionatului danez, Brondby IF, in ultima partida de verificare din cadrul stagiului de pregatire de la Marbella insa vrea sa razbune ratarile in campionat.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Februarie 2009, 12:10
Data actualizarii: Luni 16 Februarie 2009, 12:21

"Diferenta s-a vazut pe tabela, dar pe teren ne-am ridicat la nivelul lor. Ratam enorm din pacate. A fost o perioada grea, cu oboseala si pe fondul acestei oboseli am ratat mult. Testele au fost utile insa, am avut adversari buni. Am incheiat cu 2 mecuri bune pregatirea din Spania. Punctul negativ este problema accidentatilor. Ca joc avem de remediat anumite lucruri in special pe faza defensiva. In campionat va fi altfel si vom razbuna aceste ocazii in campionat', a spus Balint.

Golurile au fost marcate de Rasmussen (31) si Jensen (71), in timp ce alb-violetii au trimis de doua ori mingea in bara prin Karamian (76) si Goga (83)
Balint a folosit in acest joc urmatoare formula: Taborda (Baba 46) - Bonfim, Luchin, Aldana, Maxim - Abiodun, Scutaru (Borbely 73), Vrsic (Goga 46), Rusic - Arman Karamyan, Amuneke (Curtean 55).

Tehnicianul banatenilor i-a menajat pe Pantilimon, Badoi, Cisovsky, Latovlevici, Alexa, Artiom Karamian, Magera si Bucur, care au evoluat sambata impotriva lui Spartak Moscova, in timp ce Brezinsky, Stancu si Parks sunt indisponibili.

FC Timisoara a mai obtinut urmatoarele rezultate in cadrul stagiului din Spania: 1-1 cu Spartak Moscova, 1-1 cu Sparta Praga, 0-2 cu IFK Goteborg si 2-1 cu FC Cracovia

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies