"Balaj e un arbitru foarte bun! Nu trebuia sa se ajunga acolo!" Reactia neasteptata a lui Andone dupa deciziile controversate de la Dinamo - Astra

"Balaj e un arbitru foarte bun! Nu trebuia sa se ajunga acolo!" Reactia neasteptata a lui Andone dupa deciziile controversate de la Dinamo - Astra

Dinamo 2-2 Astra / Ioan Andone a refuzat sa comenteze in vreun fel arbitrajul.

Dinamo 2-2 Astra / Dinamo a pierdut 2 puncte dupa 2 decizii controversate ale brigazii de arbitri. Ioan Andone nu a dorit sa comenteze acele decizii, criticand insa modul in care Dinamo s-a aparat la 2-0 cu un om in plus pe final de meci.

"E frustrant, dar nu trebuia sa se ajunga acolo. Se poate intampla, Balaj este un arbitru foarte bun. Sunt greselile noastre pe care daca nu le indreptam, nu vom ajunge nicaieri. La primul gol parca nu a intrat mingea in totalitate din ce am vazut la televizor, dar nu asta conteaza, asa ceva se mai intampla. Penedo a aparat bine, parerea mea a fost ca n-a fost penalty.

Nu ai voie cand ai 11 contra 10, era un joc fara probleme. Asteptam sa se deschida sa le dam si golul 3. E lipsa de experienta.

N-am nicio presiune. Domnul Negoita a venit sa vorbeasca cu jucatorii, foarte bine ca a venit, sa le spuna ce i-a placut, ce nu i-a placut. A venit si am avut o discutie ca trebuie sa terminam pe primele 3 locuri. Pe contractul meu este sa terminam in primele 2.

N-am avut multe momente proaste astazi, am avut meciul in mana mult timp, nu au fost multe momente dificile. Astra are o echipa buna, problemele financiare ii afecteaza.

N-am de ce sa ma cert cu el (Sumudica), in meseria asta trebuia sa existe respect. Fanii sunt nemultumiti si e dreptul lor, lipsesc rezultatele. Cand o sa fim pe primele locuri o sa ma duc sa ii intreb de ce striga 'demisia'. Acum nu pot, au dreptate. Dinamo are cea mai frumoasa galerie din Romania" a spus Ioan Andone la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies