Liga 1

Back to School | Mirel Radoi sta in banca pentru a putea fi curand pe banca. Stelistul s-a apucat de Scoala de Antrenori in Moldova si va fi coleg cu Alex Piturca

Mirel Radoi a decis sa faca Scoala de Antrenori peste Prut, in Moldova, acolo unde viitorii tehnicieni nu au nevoie de Bacalaureat. Stelistul a inceput cursurile alaturi de fiul lui Victor Piturca, Alex.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Octombrie 2015, 12:44
Data actualizarii: Luni 05 Octombrie 2015, 12:58

Mirel Radoi se face antrenor cu acte in regula. Cu unele semnate de Federatia Moldoveneasca de Fotbal.

Director sportiv al Stelei in acte, Radoi, protagonist al unui scandal monstru in ultimele luni, s-a inscris in sfarsit la Scoala de Antrenori. Acesta s-a prezentat chiar la primul curs organizat de FMF si si-a cunoscut noii colegi, intre care si, surpriza, Alexandru Piturca.

Radoi va putea renunta astfel dupa terminarea studiilor la statutul de "antrenor sub acoperire" si va putea sta pe banca si la meciurile din cupele europene. 

Acesta a ales sa studieze la Chisinau in detrimentul mult mai cunoscutei scoli de antrenori de la Coverciano, care a scos de-a lungul timpului tehnicieni celebri.

"Este adevarat ca voi urma cursurile Scolii de Antrenori din Republica Moldova. Am avut de ales intre Moldova si Scoala de Antrenori de la Coverciano, din Italia. Am preferat sa merg la Chisinau, deoarece este mai aproape de casa, in timp ce in Italia se schimba in mod constant orasul in care se tin cursurile si mi-ar fi luat mai mult timp sa ma deplasez. In plus, la cele doua Scoli, diploma de Bacalaureat reprezinta doar un criteriu de punctaj, nu si unul obligatoriu.

Nu fac nimic ilegal, astfel ca nu mi se pare normal sa se vorbeasca despre compicitati. Se poate verifica acest lucru, iar Federatia Romana de Fotbal si Federatia Moldoveneasca de Fotbal pot confirma faptul ca nu am avut niciodata intentia de a ascunde ceea ce fac. Daca sunt o persoana care nu obisnuieste sa faca publice toate actiunile sale, nu inseamna ca le ascund. Nu pacalesc pe nimeni si nici nu am intentia de a o face! Doresc doar sa urmez cursurile unei scoli de antrenori si sa obtin licentele necesare pentru a practica aceasta meserie", spunea Radoi in urma cu o saptamana.


FOTO: FMF.MD

Modifică setările cookies