Ioan Andone Dinamo Gnohere Superliga

Avertismentul lui Andone pentru Gnohere. Cum vrea sa-l convinga pe atacant sa nu se mai gandeasca la Steaua: "Sa ia exemplul Tade"

Ioan Andone il sfatuieste pe Gnohere sa nu se mai gandeasca la Steaua si sa ia exemplul unui alt atacant francez care a dat "chix" in tricoul ros-albastru.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Septembrie 2016, 14:59
Data actualizarii: Duminica 11 Septembrie 2016, 15:27

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a vorbit intr-o conferinta de presa, inaintea meciului pe care echipa sa il va disputa impotriva lui ASA Targu Mures.

Tehnicianul a abordat, printre altele, si subiectul Gnohere, oferindu-i un sfat acestuia si incercand sa-l faca sa uite de Steaua.

"Gnohere trebuie sa raspunda la aceasta tevatura creata si sa dea goluri. La Steaua nu pleca oricum anul asta, pentru ca are contract. Din ce stiu eu, negociaza prelungirea cu domnul Negoita acum.

Sa stiti ca are competitie, eu cred ca Nemec si Popa sunt atacanti la fel de buni. Popa a facut pasul catre echipa de tineret, am incredere in el.

Gnohere trebuie sa ia si exemplul lui Tade, care a fost golgheterul Romaniei si s-a dus la Steaua. Unde este Tade acum? E dificil la Steaua, nu e usor. La noi e deja acomodat, se simte bine, e jucator important. Cand schimbi clubul, poate te alegi cu ceva bani in plus, dar cu restul...?!", a spus Ioan Andone.

Modifică setările cookies