Liga 1

Avertisment pentru „perla” lui Gigi Becali: „Face o prostie! Părinții pot să greșească!” 

Patronul FCSB-ului primește sfaturi cu privire la gestionarea relației cu cel mai bun jucător al său. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 15:18
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 15:24

Octavian Popescu (19 ani) este unul dintre cei mai curtați fotbaliști români. La o vârstă atât de fragedă, extrema s-a impus la FCSB și a jucat un rol important în punctele pe care roș-albaștrii le-au recuperat față de CFR Cluj. 

Însă, Ioan Andone (62 ani) este de părere că Gigi Becali (63 ani) nu ar trebui să se grăbească în a-l vinde pe Octavian Popescu. De asemenea, fostul internațional român îi recomandă puștiului de la FCSB să mai rămână cel puțin 2 ani în Liga 1, pentru a căpăta experiență, și să ignore presiunile din jurul său. 

Andone: „Dacă se duce la o echipă mare nu joacă!”

„Să câștige campionatul cu FCSB, să aibă un parcurs european extraordinar, tot anul asta să înceapă să joace mai mult la echipa națională. Îi trebuie puțin timp să ajungă titular și atunci vorbim peste 2-3 ani de zile de o sumă mare de transfer. 

E unul dintre cei mai talentați jucători care au apărut în ultimii 10 ani. Nu, face o prostie (n.r. dacă pleacă în afară). Dacă se duce la o echipa mare nu joacă, la o echipă de top. E crud încă, el trebuie să stea doi ani aici să joace non stop. El de anul asta a început să joace. Trebuie să aibă cel puțin 100 de meciuri jucate.

Vorbim prea repede despre plecare. Stai domnule să facă performanță în România. Patronii oricum cer sume mari și nu o să-i lase să plece. Părinții pun presiune: 'Vezi că ai o oferta bună. Tu în România câștigi 100.000 euro, vezi că acolo ai 1 milion de euro!'

Parinții pot să greșească, dar părinții trebuie să gândească la viitorul unui fotbalist. E important cum faci pașii care te duc către un transfer. Dacă te grăbești, poate să fie un dezastru!”, a declarat Ioan Andone pentru as

În acest sezon, Tavi Popescu a marcat 9 goluri și a oferit 4 pase decisive, în 34 de partide în Liga 1. Cota sa, potrivit Transfermarkt, este de 3 milioane de euro, cu mult sub pretențiile lui Gigi Becali. 

Modifică setările cookies