CFR Cluj Dinamo Ricardo Cadu Steaua Superliga

Avertisment pentru Bucuresti! Cadu: "Cine viseaza la primul loc sa-si ia gandul! CFR ia titlul"

Dupa derby-urile cu Steaua si Dinamo, Cadu s-a convins. Titlul revine in Gruia dupa un an de pauza.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Martie 2010, 11:26
Data actualizarii: Marti 16 Martie 2010, 11:30

"Am fost pe primul loc, suntem si asa va arata clasamentul si la finalul campionatului. Cine viseaza la primul loc sa isi ia gandul", a spus Cadu intr-un interviu acordat ProSport.

CFR Cluj a trecut neinvinsa peste derby-urile cu principalele contratacandidate la titlu, performanta ce le da incredere elvilor lui Mandorlini ca vor deveni campioni.  "Eu mi-am dorit doisprezece puncte, dar sa ne uitam si cu cine am jucat. Au fost Urziceni, Steaua si Dinamo, echipe care se bat la campionat, si nu a fost deloc usor. Nu am pierdut cu ele, ceea ce este bine. Dupa aceste meciuri, suntem tot ca la inceputul returului, desi am avut cel mai greu program. Acum sa le vad pe Steaua si Dinamo.

Acest campionat nu mai este ca in anii trecuti, cand mergeai la Galati sau la alte echipe considerate mici si castigai fara emotii. S-a echilibrat mult campionatul. Uitati-va doar la ce rezultate au fost in primele etape din retur", a mai spus Cadu.

Cadu este dinamovist cand vine vorba despre rezultatul dintre Steaua si Dinamo. Un asemenea rezultat ar fi potrivit chiar pentru CFR. "Sincer, nu m-am asteptat ca Steaua sa joace atat de bine si tocmai de aceea imi doresc sa bata Dinamo miercuri. Cred ca asa ar fi cel mai bine pentru noi", a declarat Cadu in ProSport.

Modifică setările cookies