Liga 1

Au variantă tot din Liga 1 dacă nu îl iau pe Sorescu. Ce român se află pe lista de interes a polonezilor de la Rakow 

Rakow Czestochowa, formația din prima ligă poloneză, a făcut o ofertă pentru Deian Sorescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 06:34
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 06:40

Formația din Ștefan cel Mare a primit o propunere pentru o sumă de transfer de 600.000 de euro cu bonusuri de aproximativ 400.000 de euro, urmând ca fotbalistul să primească un salariu de 20.000 de euro.

Data limită pentru această ofertă este marți, 18 ianuarie, anunță cei de la fanatik.ro. Potrivit aceleiași surse, polonezii și-au îndreptat atenția spre un alt jucător din Liga 1 dacă nu vor ajunge la o înțelegere pentru Sorescu.

Radu Boboc (22 de ani) de la Farul Constanța se află pe lista de interes a celor de la Rakow Czestochowa. Potrivit transfermarkt.com, cota mijlocașului român este de 1,3 milioane de euro. Tânărul fotbalist este "creație" a celor de la Academia Hagi. 

Iuliu Mureșan a confirmat interesul pentru Sorescu

„Nu sunt zvonuri, există oferte pentru Sorescu, sunt două echipe concrete și să vedem. Sper să se finalizeze într-o zi sau două. A trecut prin momente grele, acel episod când a fost dezbrăcat de galerie l-a marcat puțin. 

O să mai aducem jucători, avem în lucru 3-4 jucători, poate reușim să-i aducem pe toți. Nu este fricos și apreciez foarte mult acest lucru la el. Dacă nu era așa bun, nu avea oferte”, a spus Iuliu Mureșan, la microfonul PRO TV, înainte de meciul dintre Farul și Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies