Steaua Adrian Neaga Nicolae Dica Superliga

Au scris istorie pentru Steaua, dar acum vor s-o ingroape! Rica si Dica ameninta: "Ne doare sufletul, dar ii batem!"

Dica si Neaga au fost renegati de Steaua iar acum au ajuns la Mioveni. Cei doi se bat cu fosta echipa chiar in etapa urmatoare. "Daca dau gol, nu ma bucur" spune Neaga in ProSport.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2011, 11:26
Data actualizarii: Duminica 31 Iulie 2011, 11:27

"Steaua nu trece printr-o perioada buna. S-a cam chinuit in prima etapa, iar in Supercupa am vazut toti ce a fost. Ne dorim sa batem Steaua. Plecam cu gandul asta si vrem sa reusim in ce ne-am propus. Daca nu ne gandim la un rezultat bun, nu avem nicio sansa. Speram din tot sufletul sa jucam cat mai bine si sa aducem de acolo unul sau trei puncte", spune Nicolae Dica, fostul capitan din Ghencea.

La randul sau, Adrian Neaga a confirmat intentiile Mioveniului in acest meci: "Noi ne propunem sa luam un punct sau puncte in acest meci. Ramane sa vedem ce va fi pe teren. Este bine ca nu vom juca in Ghencea, pentru ca s-a vazut de atatea ori ca Steaua a avut și rezultate cu publicul in spate".

"Va fi un meci foarte greu, mai ales ca eu am petrecut foarte multi ani frumosi acolo si am avut rezultate foarte bune. Imi va fi foarte, foarte greu, dar o sa incerc sa dau totul pentru echipa mea" a precizat Dica.

"Ne incearca un sentiment de regret ca nu mai suntem acolo, dar vom pune ce avem mai bun in slujba echipei la care suntem acum. Daca dau gol, n-o sa ma bucur, pentru ca la Steaua am trait cele mai frumoase momente din viata mea de fotbalist si nu ar fi normal sa ma bucur daca inscriu impotriva lor.

Steaua este echipa mea de suflet, dar daca va continua in acest ritm in care a inceput, nu va avea nicio sansa la titlu. Daca se va schimba ceva si vor inceta scandalurile, atunci poate castiga din nou campionatul", a mai spus Neaga.

Modifică setările cookies