VIDEO Au oprit meciul! Petrolul - FCSB, întrerupt după ce suporterii gazdelor au aruncat fumigene pe gazon

Petrolul Ploiești - FCSB, duel în etapa a treisprezecea din Superliga, pe stadionul „Ilie Oană”.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Octombrie 2022, 22:09
Data actualizarii: Duminica 09 Octombrie 2022, 22:15

Oaspeții au început în forță, iar în minutul doi au trecut pe lângă gol, după ce Florinel Coman a trimis un șut periculos spre poarta lui Vâlceanu.

După 14 minute intense în care cele două echipe au ajuns periculos una la poarta celeilalte, meciul a fost întrerupt de fanii gazdelor, care au aruncat cu torțe și fumigene pe suprafața de joc.

Centralul partidei, Horațiu Feșnic, a fost nevoit să întrerupă partida din cauza fumului gros care „inundase” stadionul.

Crainicul i-a calmat fani

„Știmați spectatori, vă rugăm să nu mai aruncați materiale pirotehnice pe suprafața de joc. Vă rugăm insistent, pentru a nu face rău echipei noastre, să nu mai aruncăm materiale pirotehnice pe spațiul de joc. Vă invităm să fim civilizați. Echipa noastră va fi amendat și ar putea pierde partida. Vă rugăm să nu mai aruncați pe spațiul de joc materiale pirotehnice”, a fost mesajul crainicului stadionului, care i-a liniștit pe fanii petroliști.

După anunțul crainicului fanii s-au potolit, însă chiar și așa, Horațiu Feșnic a mai întârziat reînceperea meciului pentru câteva minute, până când fumul de pe „OZN-ul” din Ploiești s-a mai disipat.

Patru minute a durat pauza forțată, provocată de torțele aruncate pe gazon de suporteri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!