Au incercat sa dea o super lovitura in ultima zi de transferuri! Ce club din playoff a negociat pana in ultimul moment pentru Fabbrini

Autor: Sport.ro
Marti 05 Martie 2019, 16:42

	Au incercat sa dea o super lovitura in ultima zi de transferuri! Ce club din playoff a negociat pana in ultimul moment pentru Fabbrini

Diego Fabbrini, italianul care a lasat o impresie foarte buna la Botosani in prima parte a sezonului, putea prinde transferul la Astra, saptamana trecuta, in ultima zi de mercato.

Agentul jucatorului, Florin Manea, a dezvaluit discutiile dintre Astra si FC Botosani pentru transferul lui Fabbrini.

"M-a sunat Dani Coman in ultima zi de transferuri. A incercat sa-l transfere pe Fabbrini, de la Botosani. Dani a facut un efort urias, Fabbrini ar fi ajuns la o suma importanta. Cei de la FC Botosani n-au fost de acord.", a spus Manea pentru ProSport.

Florin Manea spune ca Fabbrini e nemultumit de faptul ca va juca in playout.

"Jucatorul e foarte suparat ca joaca in play-out. Isi doreste sa joace la o echipa care evolueaza in cupele europene. Avem interes si din strainatate", a mai spus impresarul, care este si director sportiv la Rapid.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Filmul zilei în care procesul lui Liviu Dragnea a ajuns la final. Instanța va pronunța sentința pe 27 mai
BRAT