Au adunat 35 de luni de ineficienta! Cat a trecut de cand au dat ultimul gol in campionat Tade, Bawab, Marica si Chipciu

Au adunat 35 de luni de ineficienta! Cat a trecut de cand au dat ultimul gol in campionat Tade, Bawab, Marica si Chipciu

Atacantii Stelei au o serie incredibila de meciuri fata gol in Liga I.

Ineficienta Stelei in ceea ce priveste atacantii este una "remarcabila". Marica si Bawab, jucatori transferati in aceasta iarna, nu au reusit sa dea niciun gol pentru Steaua pana acum. Mai mult, cei doi au stat mai mult accidentati decat in teren.

Acestora li se adauga alti doi jucatori criticati pentru lipsa de eficienta, Chipciu si Tade. Acesta din urma a venit din postura de golgheter al Ligii I de la CFR Cluj, in vara, insa a ajuns la echipa a doua dupa un tur de campionat ratat, doar accidentarea lui Marica readucandu-l in prima echipa.

Folosit mai mult atacant de la revenirea lui Reghecampf, Chipciu isi continua seria de meciuri fara gol marcat. Acesta, ca si restul atacantilor stelisti, nu a dat niciun gol in campionat in 2016, ultima reusita fiind in urma cu 6 luni.

Lista ineficientei atacantilor stelisti in campionat:

Tade - 4 luni - ultimul gol marcat in decembrie 2015, in Steaua 2-0 Craiova
Bawab - 6 luni - ultimul gol marcat in octombrie 2015, in Craiova 3-0 Dinamo
Chipciu - 6 luni - ultimul gol marcat in octombrie 2015, in Iasi 1-2 Steaua
Marica - 19 luni - ultimul gol marcat in septembrie 2014, in Konya 1-1 Erciyesspor

TOTAL - adunat, cei patru au totalizat 35 de luni de ineficienta!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă: Încurajez părinţii să-şi vaccineze copiii când va fi posibil
BRAT
Modifică setările cookies