Atac surprinzator al lui Andone! Muresan, 'criminalul' unei campioane: "Nu se pricepe la fotbal, nu mi-a placut sa lucrez cu el!"
25 2014 17:47

Atac surprinzator al lui Andone! Muresan, 'criminalul' unei campioane: "Nu se pricepe la fotbal, nu mi-a placut sa lucrez cu el!"

Ioan Andone a vorbit despre motivele plecarii sale de la CFR Cluj si despre problemele care au dus fosta campioana a Romaniei in situatia actuala.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Ioan Andone a vorbit pentru prima data despre motivele reale ale despartirii de CFR Cluj. Fostul antrenor din Gruia spune ca nu a avut niciodata o relatie buna cu presedintele clubului, Iuliu Muresan, pe seama caruia pune o mare parte din vina pentru care clubul a ajuns in situatia grea de azi.

"Cand stii ca cineva in spate nu te place, ce sa faci? Pleci! Problemele sunt din primul meu mandat la Cluj. Nici eu nu il plac pe Muresan, dar am lucrat cu el. Eu stiu mult fotbal, el nu se pricepe deloc."

"Noi ne vedeam, pentru ca nu aveam cum sa nu ne vedem, dar nu ne facea placere niciunuia dintre noi."

"Lotul de jucatori, transferurile care s-au facut, managementul defectuos de acolo si schimbarile dese de antrenori au dus la situatia asta. Nu numai antrenorii sunt de vina", a declarat Ioan Andone pentru site-ul stiridesport.ro.

Ioan Andone a antrenat-o pe CFR Cluj in doua mandate: 2007/2008 si 2012, timp in care a cucerit doua titluri si a castigat o Cupa a Romaniei (2008).2 comentarii
  • 26 2014
    jan ba astia cu bani pe net,duceti-va ba la munca ba ,invatzati ba o meserie ba pramatiilor,ftv muma,n cr...
  • 25 2014
    serban unul se pricepe la fotbal, altul la puscariasi , altul la securisti, cum sa faca echipa????????????...
Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Fosta soție: ”A încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr”
BRAT