Ioan Andone CFR Cluj Iuliu Muresan Liga 1

Atac surprinzator al lui Andone! Muresan, 'criminalul' unei campioane: "Nu se pricepe la fotbal, nu mi-a placut sa lucrez cu el!"

Ioan Andone a vorbit despre motivele plecarii sale de la CFR Cluj si despre problemele care au dus fosta campioana a Romaniei in situatia actuala.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Mai 2014, 17:47
Data actualizarii: Duminica 25 Mai 2014, 18:02

Ioan Andone a vorbit pentru prima data despre motivele reale ale despartirii de CFR Cluj. Fostul antrenor din Gruia spune ca nu a avut niciodata o relatie buna cu presedintele clubului, Iuliu Muresan, pe seama caruia pune o mare parte din vina pentru care clubul a ajuns in situatia grea de azi.

"Cand stii ca cineva in spate nu te place, ce sa faci? Pleci! Problemele sunt din primul meu mandat la Cluj. Nici eu nu il plac pe Muresan, dar am lucrat cu el. Eu stiu mult fotbal, el nu se pricepe deloc."

"Noi ne vedeam, pentru ca nu aveam cum sa nu ne vedem, dar nu ne facea placere niciunuia dintre noi."

"Lotul de jucatori, transferurile care s-au facut, managementul defectuos de acolo si schimbarile dese de antrenori au dus la situatia asta. Nu numai antrenorii sunt de vina", a declarat Ioan Andone pentru site-ul stiridesport.ro.

Ioan Andone a antrenat-o pe CFR Cluj in doua mandate: 2007/2008 si 2012, timp in care a cucerit doua titluri si a castigat o Cupa a Romaniei (2008).

Modifică setările cookies