dan sucu Florin Manea Rapid Superliga

Atac la Dan Șucu: „Are declarații cam comuniste! A venit cu fularul, a făcut trei poze și e rapidist!” 

Dan Șucu este contestat pentru modul în care conduce Rapidul.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Martie 2023, 18:10
Data actualizarii: Luni 20 Martie 2023, 18:15

În primul meci din play-off, Rapid a remizat pe terenul CFR-ului, 2-2, la capătul unui meci nebun în care ambele echipe puteau obține toate cele trei puncte pe final. Clujenii au avut un gol anulat în minutul 90+2, ca peste 4 minute Alexandru Ioniță și Marko Dugandzic să irosească o dublă șansă de a înscrie. 

Dan Șucu, criticat pentru modul în care o conduce pe Rapid 

Chiar dacă Rapid și-a atins obiectivul anunțat la începutul sezonului, acela de a ajunge în play-off, Dan Șucu a primește un val de critici din partea lui Florin Manea pentru modul în care gestionează clubul. Impresarul FIFA este de părere că de când a devenit acționar în Giulești, omul de afaceri epatează că este rapidist. 

„Domnul Șucu consideră că m-am plasat antagonic de Rapid, ce să zic. Are declarații cam comuniste, probabil așa își conduce afacerea. Mă amuză că mi-a zis mie de Rapid, ai venit cu o șapcă și un fular, ai făcut trei poze și gata, ești rapidist. Dar dumnealui vine din mediul de afaceri, nu știe în ce s-a băgat.

Cu procesul aștept, nici nu știu ce să zic (n.r. procesul în urma căruia ar trebui să primească 30% din suma pe care a fost transferat Rareș Ilie). Poate a venit cineva și acolo, nu știu ce să zic. În fine, am plătit, aștept termenul și vom vedea”, a declarat Florin Manea pentru gsp

După prima etapă din play-off, Rapidul ocupă locul 5, cu 27 de puncte, cu 8 puncte mai puțin decât liderul Farul Constanța și la 6 puncte în urma CFR-ului, care ocupă locul 2. De asemenea, giuleștenii au de recuperat 3 puncte și față de FCSB, care momentan se află pe poziția a treia. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!