Atac FURTUNOS al lui Dica la Teja: "Sa fie ATENT la ce vorbeste! Echipa s-a dus in jos cu el!"

Atac FURTUNOS al lui Dica la Teja: "Sa fie ATENT la ce vorbeste! Echipa s-a dus in jos cu el!"

Nicolae Dica a lansat un atac dur impotriva succesorului sau de la FCSB.

Nicolae Dica l-a atacat dur pe Mihai Teja dupa conferinta antrenorului de la FCSB de dinaintea partidei cu Astra. Dica a fost deranjat de faptul ca Teja a spus ca trebuie sa schimbe totul la echipa dupa mandatul lui Dica.

”Eu am urmarit si am incercat sa urmaresc ce spune el la conferinte. si am observat inca de la inceput ca spune lucrurile acestea, ca trebuie sa schimbe totul - cum a spus si acum. Eu il anunt ca a preluat echipa de pe locul doi, nu a preluat o echipa de pe locul 10, cu probleme mari. A preluat echipa de pe locul doi, la trei puncte de CFR Cluj, inainte de injumatatirea punctelor si acum este opt puncte de CFR Cluj si pe locul trei. Nu trebuia sa schimbe tot la aceasta echipa. Pentru ca a preluat cea mai ofensiva echipa din campionat, cu 40 de goluri marcate. Aceasta echipa avea unele probleme defensive, pentru ca am avut diferite probleme cu accidentarile, cu jucatori suspendati.

Nu avea nevoie sa schimbe totul la aceasta echipa. Probabil ca nu stie ca a preluat echipa de pe locul doi. Fac o comparatie intre el si Minteuan. Pai Minteuan a luat echipa de pe primul loc, in timpul campionatului si ce trebuia sa faca, sa ajunga pe locul patru ca n-a avut cum sa schimbe? Nu, a castigat cinci meciuri la rand cu aceeasi echipa. Cu aceeasi echipa, am facut performanta, pot sa spun, pentru ca ne-am batut la campionat pana in ultima etapa, am mers in primavara europeana... cu aceeasi jucatori. Cred ca el ar trebui sa fie mai atent la ce declara, pentru ca la ceea ce spune se pare ca nu s-a lucrat nimic la Steaua un an si jumatate, cat a fost Dica antrenor. Nu, cu acesti jucatori am facut performanta.

Normal ca m-a deranjat, pentru ca tot ceea ce se spune se spune ca nu s-a facut nimic. Nu, normal ca s-a facut, pentru ca ai preluat o echipa de pe locul doi. Dupa pregatire, Mihai Teja a declarat ca Steaua este favorita sa castige campionatul. Nu am spus-o eu, el a spus-o. Normal ca ar fi trebuit sa fie pe primul loc, avand in vedere ca a jucat cu ultimele patru clasate.

Se pare ca nu s-au imbunatatit lucrurile, ci s-au dus in joc. Si lucrurile bune pe care le-a facut Dica la Steaua, nici alea nu mai sunt bune. Trebuie sa fie putin mai atent cand merge la conferinta de presa” a spus Nicolae Dica la Telekom Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cine va sta în carantină la intrarea în România
BRAT

Modifică setările cookies