Atac furibund la adresa lui Gigi Becali: "Asta nu intelege el! Va duce echipa catre FALIMENT!"

Mirel Radoi vine astazi la Ora Exacta in Sport de la 10.45 si explica atacul la adresa lui Gigi Becali.

Unul dintre cei mai importanti jucatori ai Stelei in era Becali, Mirel Radoi nu se sfieste sa-l critice pe acesta desi este nasul sau. Directorul sportiv al nationalei de tineret a Romaniei considera ca strategia clubului este falimentara.

Radoi spune lucrurilor pe nume astazi de la ora 10.45 la Ora Exacta in Sport de la Pro X!

”E greu de gestionat situatia si pentru jucatori. Trebuie sa faci aia, dupa care patronul echipei iese public si spune <<nu mai fa aia, tu joaca ce jucai la Hagi>>. si atunci el de cine trebuie sa asculte? De patron, de managerul sportiv sau de antrenor? Antrenorul este cel care decide, de fapt asa ar trebui sa fie, dar eu va spun la ce este supus si jucatorul si antrenorul in momentul in care apar astfel de declaratii.

Si, din pacate, nu se joaca numai cu sumele astea. Se joaca cu viitorul unui jucator. Asta nu intelege el! In loc sa incerce sa aiba profit cu investitia pe care a facut-o, el o duce spre faliment! Sper sa nu se ajunga acolo, pentru ca Steaua, FCSB, a transferat cam cei mai buni tineri jucatori din Romania si sper sa nu se opreasca aici. Dar, eu spun cam unde duce drumul, daca ei continua astfel de strategii” a spus Mirel Radoi la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies