Liga 1

Mihai Stoica, reacție genială când a auzit că Nicolo Napoli devine antrenorul echipei lui Mititelu

FCU Craiova este gata să-l aducă pe Nicolo Napoli.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 17:40
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 17:52

Antrenorul ar ajunge astfel la a opta experiență pe banca Craiovei, dacă discuțiile pe care le poartă cu familia Mititelu vor ajunge la final cu un acord. Italianul va intra în istorie în urma acestei numiri, datorită numărului de ”mandate” de la Craiova. 

Mihai Stoica, managerul gerenal de la FCSB, a comentat cea de-a opta venire a lui Nicolo Napoli în ”Bănie”, la echipa patronată de familia Mititelu, promovată la finalul sezonului precedent în Liga 1.

Reacția lui Mihai Stoica: "Asta e bombă!"

"Asta e bombă (n.r. - revenirea lui Nicolo Napoli). Era la Palermo... Patronul echipei, Maurizio Zamparini, care în continuu îl chema pe Francesco Guidolin. Îl dădea afară, îl chema înapoi, de vreo cinci ori. Era de notorietate, dar acolo era o problemă. În Italia, dacă dai afară un antrenor şi angajezi altul şi antrenorul dat afară nu are angajament, poate oricând să revină. Nu e ca la noi. Poate oricând să revină la echipa la care a fost, e obligat el să revină. 

De exemplu, îl dă afară acum Juventus pe Allegri şi îl numeşte pe Conte. Nu-şi găseşte contract Allegri, rămâne sub contract cu Juventus, Conte pleacă şi Allegri e obligat să preia echipa. Aşa e.

Nu e cazul la Nicolo Napoli (n.r. - râde). Numai Adrian Mititelu putea să facă aşa ceva. Senzaţional! Nu cred, nu cred (n.r. - că vreun alt antrenor a revenit de şapte ori). Acum e o mică mare diferenţă. Guidolin avea cotă, Napoli, săracul, unde a fost? Pe la Iaşi, pe la Astra. Juca Poli Iaşi cu el. 

Eu cred că Napoli nu e antrenor rău, cred că ştie fotbal, vorbesc foarte serios, că nu-l aducea Mititelu de atâtea ori. Dacă e nemulţumit de cineva... La ei e o relaţie de iubire şi ură. Ştim chestiile astea. Cred că-l atrage cu ceva Napoli pe Mititelu. Trică n-a avut trei mandate?

Ca punctaj e la retrogradare, dar nu are lot rău, pe linia de fund sunt ceva probleme, cel puţin la nivelul fundaşilor centrali. Să mă ierte, dar am sesizat probleme acolo, cu un mijloc destul de bun, cu fundaşii laterali buni. Ar avea ceva echipă. Popa, portarul, îmi place. N-am înţeles de ce a apărat Mogoşanu, care a apărut în ligile inferioare. Fotbalul românesc produce portari. Vlad, Aioani, Tîrnovanu, Mihai Popa. La portari nu stăm rău, la ăştia mici", a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

Modifică setările cookies