Astra Giurgiu a transferat un jucator cu meciuri in Ligue 1! A fost prezentat oficial
Joi 12 Iulie 2018, 19:45

Astra Giurgiu a transferat un jucator cu meciuri in Ligue 1! A fost prezentat oficial

Astra Giurgiu a facut o noua achizitie in aceasta vara.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Echipa lui Marius Maldarusanu l-a adus pe Julien Begue, fotbalist francez de 24 de ani. Acesta va evolua pe posturile de atacant si mijlocas de banda. 

Acesta a semnat pe doi ani cu clubul de la Giurgiu. 

"Clubul nostru a reuşit astăzi o nouă achiziţie în compartimentul ofensiv, jucătorul francez Julien Antoine Begue semnând un angajament valabil pentru următoarele două sezoane!

Begue a efectuat deja vizita medicală şi se va alătura lotului pregătit de Marius Măldărăşanu după întoarcerea echipei din cantonamentul efectuat în Slovenia, revenire programată mâine.

Begue (24 de ani) a jucat ultima dată la echipa franceză Bourg, în CV-ul său apărând şi Guingamp şi Boulogne.

Sezonul trecut a jucat 35 de meciuri, marcând 8 goluri, pentru Bourg, în Ligue 2, după ce, acum trei ani a bifat şi Ligue 1 – la Guingamp!

Mult succes în tricoul Astrei, Begue!", se arata in comunicatul oficial de pe site-ul celor de la Astra. O masă uriașă de aer arctic va lovi de 2 ori România, începând de sâmbătă. Temperaturile scad drastic și ar putea ninge