ASTRA - CFR CLUJ 3-2 | Budescu da cartile pe fata! Ce a vorbit cu Becali si de ce a ales sa revina la Astra

ASTRA - CFR CLUJ 3-2 | Budescu da cartile pe fata! Ce a vorbit cu Becali si de ce a ales sa revina la Astra

Constantin Budescu a jucat primul sau meci de la revenirea la Astra. 

Budescu a revenit la Astra si a jucat primele sale minute in meciul castigat 3-2 cu CFR Cluj. 

Jucatorul a explicat de ce a ales sa vina la Astra si nu s-a dus la FCSB, echipa care l-a dorit foarte mult. Budescu spune ca asta a simtit, avand in vedere problemele care sunt la clubul ros-albastru si i-a transmis mesajul si lui Gigi Becali. 

"Este bine ca am luat cele 3 puncte. Au avut CFR doi oameni eliminati, probabil a contat si asta, dar eu zic ca aceasta victorie e meritata. Primul obiectiv pentru noi e sa ajungem in play-off, nu imi stabilesc obiective personale, importante sunt obiectivele echipei. Eu vreau sa intru si sa imi ajut echipa cat mai bine. 

E o echipa frumoasa aici, sunt jucatori valorosi. 

Cu siguranta putem fi in primele 3, avem jucatori noi si e binevenita pauza, sa mai prindem cateva antrenamente impreuna. 

Asa este, FCSB m-a dorit, am discutat cu patronul de acolo, i-am spus ca e mai bine pentru mine aici. Asa am simtit eu, a fost alegerea mea. 

Nu ma asteptam ca FCSB sa fie pe ultimul loc, dar cred ca o sa-si revina. Ei stiu cum sa-si rezolve problemele si sa revina acolo sus. 

Cei de la FCSB nu s-au purtat urat cu mine, nu asta a fost motivul pentru care nu m-am dus acolo. Le-am spus ca de data asta nu merg, au problemele pe care le au si nu avea rost", a spus Budescu dupa meci.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Imaginile dezastrului, după ploi: Dunărea arată ca un imens depozit de deșeuri
BRAT
Modifică setările cookies