ASTA e urmatoarea BOMBA a Stelei! Chipciu, aproape de un transfer de 5 milioane! Ce echipa vine cu banii sa-l ia

Chipciu ar putea fi primul fotbalist pe care-l transfera Chivu!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Aprilie 2014, 21:11
Data actualizarii: Duminica 06 Aprilie 2014, 21:10

Dinamo Kiev, ultima echipa pe care a batut-o Steaua in Liga Campionilor, acum 8 ani, e interesata de Chipciu. Ar fi al 4-lea fotbalist de nationala pe care Steaua il vinde in ultimul an, dupa ce Becali a intrat in inchisoare.

Chipciu poate trece de la Steaua la Dinamo. De 5 ani, Dinamo Kiev pierde titlul in fata Sahtiorului lui Lucescu si vrea sa-l ia pe Chipciu. 5 milioane de euro vrea Steaua.

"Nu m-ar mira sa-l vrea Dinamo Kiev. Chipciu e unul dintre ce mai buni jucatori romani in momentul asta. Dinamo Kiev este o echipa de un nivel superior celor din campionatul Romaniei", anunta Mircea Lucescu.

Alex Chipciu n-a rupt contractul cu fratii Becali dupa arestarea acestora si Chivu poate negocia transferul lui in Ucraina.

"Daca are o eferta buna, poate sa faca pasul in vara. Alex e unul dintre cei mai valorosi jucatori pe care ii avem in moemntul de fata", crede Heluth Duckadam.

In ultimul an, Steaua i-a vandut cu 14 milioane pe Chiriches, Rusescu si Bourceanu. Daca-l da pe Chipciu, Steaua va avea bani sa-l ia la vara pe Tucudean.

Modifică setările cookies