Asta e planul de vis al lui Hagi: echipa mare pe stadionul Farul, academia ramane la Ovidiu! "Asta e echipa care o sa reprezinte Dobrogea!"

Citeste si: Hagi spune "pas", dar Becali s-a trezit cu o alta mare problema: cine blocheaza transferul lui Budescu la Steaua

Viitorul s-a nascut pe campul de la Ovidiu din cauza indiferentei autoritatilor din Constanta, spune Gica Hagi, care ar fi vrut o echipa care sa continue traditia Farului.

Conducatorii locali s-au schimbat intre timp, si vor acum o apropiere fata de proiectul lui Gica Hagi.

Primarul Constantei a fost cel care i-a inmanat trofeul de campioana Viitorului, iar presedintele clubului, Cristian Bivolaru, a dezvaluit faptul ca au existat discutii pentru o colaborare.

Concret, planul este ca Viitorul sa se mute la Constanta, pe stadionul Farului, iar baza de la Ovidiu sa ramana pentru Academie.

Pana atunci, stadionul din Constanta trebuie modernizat, iar primul pas a fost facut deja. La inceputul acestei saptamani, arena a trecut in administrarea Consiliului Judetean Constanta, de la Ministerul Sportului.

"Vrem fotbal aici, luam fonduri nationale si europene si modernizam stadionul", spun oficialii Consiliului Judetean Constanta. DETALII AICI

"Asa putem face o echipa care sa reprezinte Dobrogea!"

Cristian Bivolaru spune ca aceasta este solutia pentru ca Viitorul sa devina o echipa asimilata de toata regiunea.

"Am stat in timpul meciului alaturi de primarul Constantei, domnul Fagadau, ne-am intretinut si pe tema asta, a stadionului. Bineinteles ca la nivel de conducere a orasului, a judetului, se doreste acest lucru."

"Constanta merita un stadion nou, un stadion modern. Este un oras cu o mare traditie in fotbal."

"Cred ca niciodata Hagi nu ar refuza o astfel de oferta de a putea disputa meciurile in Constanta."

"Cred ca printr-o modalitate de a apropia cumva cele doua parti s-ar putea crea o echipa intr-adevar foarte competitva, care sa beneficieze de istorie, de traditie si, foarte important, de sprijinul unei comunitati mari de suporteri."

"Asta ar putea fi o echipa care sa reprezinte Dobrogea si sa se bata cu granzii campionatului.", a spus Bivolaru la Sport.ro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Directorul Pfizer: „Covid-19 va deveni ca gripa. Viața ar putea reveni la normal în toamnă”
BRAT
Modifică setările cookies