Gica Hagi Academia Hagi cristian bivolaru zurich Fotbal intern Gica Hagi

FOTO "Regele" are de ce să fie mândru. Academia Hagi, oferită ca exemplu la Congresul FIFA

Proiectul inițiat și dezvoltat de Gică Hagi alături de oameni valoroși și care iubesc ceea ce fac primește recunoaștere internațională la cel mai înalt nivel.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 08:23
Data actualizarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 08:37

La Zurich (Elveția), Academia Gheorghe Hagi a fost singura din 211 țări afiliate invitată la Congresul FIFA, acest lucru datorându-se proiectelor pe care le desfășoară an de an, notează site-ul formației alb-abastre. 

Gică Hagi are de ce să fie mândru

"Academia Hagi este cel mai de succes proiect din fotbalul românesc la nivel de copii și juniori, acest lucru fiind reprezentat prin cele 27 de titluri naționale cucerite în cei 14 ani de la înființare (2009-2023), precum și de ierarhiile anuale ale Federației Române de Fotbal, în care centrul de copii și juniori din Dobrogea este mereu pe primul loc", scrie site-ul grupării de pe Litoral. 

  • Gheorghe Hagi / Sport Pictures.

Prezența la eveniment reprezintă o recunoaștere a activității clubului condus de Gheorghe Hagi, lider în România la nivel de copii și juniori și unul dintre cele mai puternice din Europa de Est și Europa Centrală. 

Cristian Bivolaru a fost prezent la Zurich

La Zurich s-a aflat, din partea clubului de pe Litoral directorul general Cristian Bivolaru, cel căruia i-a revenit misiunea de a prezenta proiectul care constă în special în modul de implicare în dezvoltarea sportivă și educațională a fiecărui sportiv din cadrul Academiei Hagi, a condițiilor de pregătire (antrenori, terenuri de antrenament construite cu soluții ecologice pentru protejarea mediului), a rezultatelor oferite, a numărului de jucători crescuți și formați care fac parte anul din loturile naționale de juniori, tineret și seniori. 

"Construirea unor stații electrice în interiorul bazei sportive în cadrul activităților de protejare a mediului, implicarea copiilor în acțiuni care să promoveze protejarea mediului prin plantarea de copaci, implicarea în fotbalul feminin prin echipele pe care clubul nostru le-a înființat și cu care participă în competițiile naționale pentru prima oară în istorie, oferirea metodelor de egalitate și incluziune între toți componenții echipelor de copii și juniori, oferirea de invitații copiilor din școlile constănțene și posibilitatea de a se afla săptămânal alături de jucătorii favoriți prin programul ''Învățăm să fim campioni.

Școala, primul pas spre performanță'', sunt programe din cadrul aceluiași proiect ''O singură echipă, un singur brand, o singură iubire''", se mai arată pe site-ul oficial al campioanei României. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!