ASTA e mesajul transmis de Becali din inchisoare! Ce se intampla cu Galca si care e oferta pentru Reghecampf

ASTA e mesajul transmis de Becali din inchisoare! Ce se intampla cu Galca si care e oferta pentru Reghecampf

Becali i-a lamurit toate dilemele lui Galca!

"ia campionatul si du-ma in Liga !", i-a transmis patronul. Si i-a promis ca nu-l aduce inapoi pe Reghe. "M-a lasat cu fundul in balta si a plecat la arabi" - e mesajul lui Becali din inchisoare. Dupa 0-1 cu Rapid, Galca a rabufnit - "Stiu ca Reghe da tarcoale!!".

Galca nu si-a prelungit contractul cu Steaua, dar n-a fost exclus de Becali, asa cum s-a intamplat cu Arlauskis, Latovlevici si Prepelita.
 
"Normal ca Reghe isi doreste sa antreneze Steaua, e o echipa importanta. Nu ma simt presat de nimeni. Nici de Reghecampf, ncii de nimeni", spune Galca.

"Sotul meu negociaza chiar acum cu niste arabi" - anunta Anamaria Prodan.

"Gigi Becali nu-l va schimba pe Costel Galca, pana in vara nu exista asa ceva! Poate Reghe va semna cu o echipa din strainatate. Vine din Liga Campionilor Asiei! Nici Costel nu stie, poate maine ii vine o oferta din Spania. Credeti ca ramane la Steaua? Nu, in secunda doi pleaca in Spania", crede Anamaria.

Galca e reprezentat de firma de impresariat a lui Mircea Sandu. Fostul sef de la FRF e si el sigur ca Galca are postul asigurat pana in vara.

"Nu va fi schimbat, in vara isi incheie misiunea cu Steaua si vedem atunci daca va fi schimbat", spune Sandu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies