Liga 1

CE DERBY! Craiova si-a schimbat obiectivul inainte de meciul cu Steaua: "Vrem in Europa League" Cand vine raspunsul de la UEFA

CSU Craiova este la doar 1 punct de Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Februarie 2015, 09:03
Data actualizarii: Marti 24 Februarie 2015, 09:25

Craiova a invins-o pe Pandurii si s-a apropiat de zona de Europa League. Echipa lui Cartu are 12 meciuri fara infrangere in ultimele confruntari si a schimbat obiectivul echipei, din salvarea de la retrogradare in participarea in Europa League.

De altfel, oltenii au solicitat UEFA sa le permita participarea in Europa chiar daca nu au 3 ani de la infiintare, asa cum prevad regulamentele forului european, raspunsul urmand a veni in luna martie.

"Am fi vrut un joc mai consistent. Pina la urma ne-a interesat rezultatul. E primul joc oficial, pana intri in ritm, in intensitate. E bine ca s-a terminat cu 3 puncte pentru noi. Meciul a fost spectaculos pentru privitori. Au fost emotii, asa e la inceput.

Ni se schimba obiectivele din mers, dar nu e o paguba. E bine si pentru noi, ne tin mai mult in priza. Trebuie sa ne clasam pe un loc de cupe europene, sa fim acolo in fata. Apoi vedem daca UEFA ne da OK-ul sau nu. Steaua va fi mai ranita, ceea ce e inseamna ca va avea o daruire mai mare etapa viitoare, cu noi", a spus Sorin Cartu.

Craiova si Steaua se intalnesc etapa viitoare intr-un adevarat derby. Daca vor castiga, oltenii vor veni la doar 8 puncte de Steaua si pot spera chiar la o minune in acest retur din Liga I.

Modifică setările cookies