Asta e adevaratul New Dinamo! Cazul Craiova, in Stefan cel Mare? Oficialii au anuntat infiintarea echipei de fotbal CS Dinamo:

Autor: Sport.ro
Luni 16 Decembrie 2013, 09:43

	Asta e adevaratul New Dinamo! Cazul Craiova, in Stefan cel Mare? Oficialii au anuntat infiintarea echipei de fotbal CS Dinamo:

ProSport | Incepand de anul viitor, Clubul Sportiv Dinamo va avea o sectie de fotbal, afiliata la Federatia Romana de Fotbal

Elisabeta Lipa a anuntat ca, incepand de anul viitor, Clubul Sportiv Dinamo va avea o sectie de fotbal, scrie astazi ProSport.

"Am decis sa ne afiliem la Federatia Romana de Fotbal, cu accent pe copii si juniori. Avem o baza superba, cu o multime de terenuri, nu ne lipseste absolut nimic, asa ca nu vad de ce nu am avea grupele noastre de copii si juniori."

"Domnul Negoita nu are de ce sa se supere, pentru ca juniorii de valoare de la noi vor ajunge la echipa dumnealui. Daca tot avem baza noastra, de ce sa ne ia altii banii pe juniorii crescuti la noi?", a spus Elisabeta Lipa, presedintele CS Dinamo, in ProSport.

Proiectul Clubului Sportiv ar putea trezi interesul lui Vasile Turcu si Cristi Borcea, cei doi fosti actionari care au anuntat ca si-ar dori sa reinvesteasca in Stefan cel Mare.

In urma cu doua saptamani, Turcu a declarat la Sport.ro ca isi doreste sa bage din nou bani la Dinamo, dar ca este mai interesat de fotbalul la nivel de copii si juniori.

"Se pot face multe lucruri la copii si juniori. M-am interesat si putem accesa fonduri europene, dar trebuie sa avem parte si de sustinerea autoritatilor", a spus Vasile Turcu.

Valul de căldură continuă şi la începutul lunii august. Cod galben şi cod portocaliu până duminică seară
BRAT
Modifică setările cookies