Gigi Corsicanu Rapid Steaua Superliga

ASALTUL rapidistilor in Ghencea! Galeria NU face deplasarea la meci, fanii au bilete in alte zone!

Galeria Rapidului vrea sa intre cu orice pret la derby-ul cu Steaua!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2011, 12:00
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2011, 12:18

Presedintele Ligii Suporterilor rapidisti, Gigi Corsicanu', spune ca nu va fi prezent la meci din cauza atitudinii pe care oficialii Stelei au avut-o fata de giulesteni, dar nu-i va impiedica pe restul membrilor galeriei sa mearga la meci.

"Nu am informatii legate de bilete, stiu ca sunt rapidisti cu bilete in diferite sectoare ale stadionului Steaua si nu cred ca-i poate impiedica cineva sa intre la meci. Din punct de vedere legal, pot sa mearga la meci, nu vad de ce i-ar impiedica Steaua sau Jandarmeria. Eu nu voi merge la meci pentru ca trebuie sa fiu solidar cu galeria Rapidului, am stabilit si cu domnul Copos si cu toti ceilalti din conducere.

Noi nu puteam sa le dam peste 600 de bilete la meciul din tur pentru ca riscam sa pierdem meciul cu 3-0, regulamentar nu aveam voie sa le dam mai mult decat scria in regulament. Liga trebuie sa schimbe regulamentul si sa stabileasca un minim de 10% din capacitatea stadionului pentru echipa vizitatoare, asa e logic!", a spus Gigi Corsicanu' la sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!